Facebook Pixel Ο Έλληνας παικταράς που περιμένει ο Αταμάν - Προτεραιότητα ο αντί-Πάντερ
| 2023-07-02 12:30:00

"Τρέλα" Γιαννακόπουλου με Χεζόνια - Ανακοινώνει Παπαπέτρου, περιμένει δεύτερο Έλληνα παικταρά ο Αταμάν!

του Νίκου Στεργίου

Όνομα έκπληξη, που ήθελε και ο Ολυμπιακός. Όχι Ντόρσεϊ! Οι Πράσινοι σαρώνουν την αγορά για να βρουν τους παίκτες που θα χτίσουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Ο Τούρκος προπονητής έχει καταθέσει τις προτάσεις του και η διοίκηση τα...σκάει χοντρά. Ποια είναι η νέα περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι;

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και με βάσει τα τωρινά δεδομένα αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου!

Από εκεί και πέρα όλο το βάρος πέφτει στη θέση του shooting guard για... αντί-Πάντερ και παίκτη που θα δίνει λύσεις από τον πάγκο, αφού είναι έτοιμοι να φύγουν οι Γκριγκόνις και Τόμας!

Όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ μέχρι στιγμής εκκρεμεί ένας άσος για να πλαισιώσει Βιλντόζα και Μωραϊτη, δύο παίκτες στη θέση «2», με την λογική ότι θα μείνει ως τρίτη λύση ο Π. Καλαϊτζάκης, ενώ ο Παπαπέτρου θα έρχεται από τον πάγκο στην θέση «3», όπου θα έρθει ένας βασικός παίκτης, τον πράσινο διακαή πόθο να είναι σταθερά ο Μάριο Χεζόνια.

Από εκεί και πέρα η θέση «4» έχει πολλά ερωτηματικά, αφού την δεδομένη χρονική στιγμή υπολογίζονται οι Χουγκάζ και Μαντζούκας, την ώρα που εκκρεμεί η υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου!

Ο Έλληνας άσος είναι ο διακαής πόθος της ομάδας, από τη στιγμή κιόλας που είναι τοπ κλάσης Έλληνας. Είναι αυτονόητο πως εάν πέσει η ποινή του, τότε το τριφύλλι θα τον αποκτήσει! Τον θέλει και ο Ολυμπιακός αλλά φαντάζει απίθανο να κάνει το ανάποδο δρομολόγιο.

Ούτως ή άλλως θα υπάρχουν σύντομα νέα με την απόφαση να βγαίνει στο επόμενο 10ήμερο! Για αυτό φαίνεται να καθυστερεί και η υπόθεση του Ζακ Λεντέι, ο οποίος μόνο αρνητικός δεν είναι για να φορέσει την πράσινη φανέλα!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάει συμβόλαιο για παίκτη Euroleague ο ΠΑΟ - "Δώρο" σε Αταμάν ο γκαρντ, σουτέρ από ΝΒΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags