Facebook Pixel Τεράστιο πρόβλημα στην Εθνική εάν δεν κατέβει ο Γιάννης - Μαντζούκας, Αγραβάνης και... αλχημείες από Ιτούδη
| 2023-06-29 19:54:00

Τεράστιο πρόβλημα στην Εθνική εάν δεν κατέβει ο Γιάννης - Μαντζούκας, Αγραβάνης και... αλχημείες από Ιτούδη

Sportdog Team
Τεράστιο πρόβλημα στην Εθνική εάν δεν κατέβει ο Γιάννης - Μαντζούκας, Αγραβάνης και... αλχημείες από Ιτούδη

Ενδεχόμενη απουσία του Γιάννη στην Εθνική θα αφήσει ένα τεράστιο κενό στη θέση 4!

Λίγες ημέρες μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στην Εθνική Ανδρών από την επιθυμία του Κώστα Σλούκα να απέχει από την προσπάθεια της «γαλανόλευκης» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 προκειμένου να κερδίσει χρόνο αποθεραπείας και ξεκούρασης, ήρθε να προστεθεί ακόμη ένας και πολύ μεγαλύτερης έντασης... πονοκέφαλος.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο γόνατο και το οποίο τον ταλαιπώρησε κατά τη διάρκεια της σεζόν στο ΝΒΑ καθιστά -αυτή τη στιγμή- αμφίβολη τη συμμετοχή του αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς, με την τύχη της παρουσίας του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να εξαρτάται από τον χρόνο και τα «Ελάφια».

Ο 29χρονος φόργουορντ επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να ενισχύσει την Εθνική στο προσεχές Μουντομπάσκετ, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πως θα αντιμετωπιστεί το θέμα με το γόνατό του και πως θα εξαφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει κάποιος κίνδυνος υποτροπής.

Ενδεχόμενη απουσία του αλλάζει τα πάντα

Eάν ο Γιάννης δεν κατέβει στο Μουντομπάσκετ, τότε η Γαλανόλευκη θα πρέπει να αλλάξει τα πάντα στο αγωνιστικό της πλάνο και ο Δημήτρης Ιτούδης θα αναγκαστεί να αλλάξει τα αγωνιστικά του σχέδια στον απόλυτο βαθμό. Εξάλλου, εάν ο Σλούκας είναι πλήγμα, του Γιάννη θα ήταν... βόμβα στα αγωνιστικά του πλάνα της Γαλανόλευκης. Αυτομάτως, το δίδυμο στα power forward θα είναι αυτό των Μαντζούκα και Αγραβάνη! 

Όπως καταλαβαίνετε θα ήταν αδύνατον να μοιράζονταν... 40΄ οι δύο Έλληνες άσοι και αυτομάτως ο Ιτούδης θα έδινε αρκετά λεπτά στο 4΄ και σε έναν εκ των Παπανικολάου και Παπαπέτρου, κάτι που δημιουργήσει όμως και κενό στη θέση 3΄. Οπότε είναι αρκετά νωρίς για να δούμε τι ακριβώς θα γίνει, ωστόσο είναι αυτονόητο ότι μη συμμετοχή του Γιάννη κατεβάζει.... τουλάχιστον τρία επίπεδα την Γαλανόλευκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags