Facebook Pixel Βασίλιε Μίτσιτς: Νέο "μπαμ" μετά τον Βεζένκοφ - Στο ΝΒΑ και ο Μίσιτς με συμβόλαιο-χρυσάφι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-07-01 20:39:00

Νέο "μπαμ" μετά τον Βεζένκοφ - Στο ΝΒΑ και ο Μίσιτς με συμβόλαιο-χρυσάφι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Βασίλιε Μίτσιτς πήρε τη μεγάλη απόφαση. Ο Σέρβος γκαρντ αφήνει την Εφές και μετακομίζει στο NBA για λογαριασμό των Θάντερ.

Η ώρα για να «μετακομίσει» στο ΝΒΑ ο Βασίλιε Μίτσιτς έφτασε. Όπως αποκάλυψε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, ο Σέρβος γκαρντ είπε το «ναι» στην πρόταση που του έκανε η Οκλαχόμα κι από τη νέα σεζόν θ΄ ανήκει στο δυναμικό των «Θάντερ».

Εδώ και δύο-τρία χρόνια το όνομα του άσου της Αναντολού Εφές «έπαιζε» γερά για να... περάσει τον Ατλαντικό, αλλά για διάφορους λόγους αυτό δεν γινόταν. Τελικά το «πλήρωμα του χρόνου» έφτασε και ο κατά πολλούς κορυφαίος γκαρντ των τελευταίων ετών στην Euroleague, θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του στα 29 του χρόνια. 

Η Οκλαχόμα θα του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με απολαβές 23.5 εκατομμύρια δολάρια και ο κάτοχος δύο τίτλων Euroleague με την Αναντολού και ισάριθμων βραβείων ως πολυτιμότερου παίκτη των Final-4 του 2021 και 2022 θ΄ αποχωρήσει από την Τουρκία έχοντας κατακτήσει τα πάντα με το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης και θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "χρυσό" συμβόλαιο του Βεζένκοφ, γιατί πλήρωσε τον Ολυμπιακό - Τρία top ονόματα στη λίστα Μπαρτζώκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags