Facebook Pixel Πιλάβιος στο Sportdog: «Επιστρέφει ο Μήτογλου, έχει δικαίωμα να παίξει! Πιο εφικτή λύση η Ελλάδα»
| 2023-07-05 18:00:00

Πιλάβιος στο Sportdog: "Παίζει και στα φιλικά ο Μήτογλου! Επιστροφή στην Ελλάδα - Έχει ήδη προτάσεις" (VID)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Πιλάβιος στο Sportdog: "Παίζει και στα φιλικά ο Μήτογλου! Επιστροφή στην Ελλάδα - Έχει ήδη προτάσεις" (VID)

Ο δικηγόρος του διεθνή Έλληνα σέντερ μίλησε για τη δικαίωση με τη μείωση της ποινής που του επιβλήθηκε για την υπόθεση ντόπινγκ.

Μετά από 18 μήνες ο Ντίνος Μήτογλου δικαιώνεται! Όπως σας πληροφόρησε και το Sportdog σε σχετικό ρεπορτάζ Έπεσε η ποινή των 2,5 χρόνων που επιβλήθηκε στον διεθνή Έλληνα σέντερ με την κατηγορία του ντόπινγκ.

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2023, εκδικάστηκε η έφεση που κατέθεσε στο CAS σχετικά με την ποινή αποκλεισμού που του είχε επιβάλει η FIBA παρόντος του συμπατριώτη μας. Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο έριξε την αρχική ποινή που του είχε υποβληθεί σε 18 μήνες και πλέον στις 28 Ιουλίου επιστρέφει στα παρκέ, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αγωνιστεί και με την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στο Sportdog και το Star Channel ο δικηγόρος του, Σοφοκλής Πιλάβιος. «Έχει δικαίωμα να παίξει. Αν θα τον καλέσουν στην Εθνική δεν ξέρω. Μπορεί από 28 του μηνός να μπει και να παίξει κανονικά στα φιλικά», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ.

Είναι έτοιμος ο Μήτογλου μετά από τόσους που έμεινε εκτός παρκέ; «Πιστεύω, ότι είναι σε καλή κατάσταση», απάντησε ο Πιλάβιος.

Ερωτηθείς αν γνωρίζει κάποια λεπτομέρεια για το μέλλον του παίκτη έδωσε αινιγματική απάντηση. «Σίγουρα θα γυρίσει στην Ελλάδα. Δεν ξέρω όμως που θα καταλήξει. Σίγουρα θα έχει προτάσεις. Νομίζω όμως, ότι η Ελλάδα είναι πιο εφικτή λύση, μετά από αυτήν την περιπέτεια που βίωσε», κατέληξε ο Σοφοκλής Πιλάβιος μιλώντας στο Sportdog και το Star Channel. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags