Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Πιθανή νέα... βόμβα στην Εθνική - Νέος κίνδυνος μετά τους Σλούκα και Γιάννη, πρόβλημα για Ιτούδη
| 2023-07-09 23:00:00

Φήμες για 2η απώλεια ΣΟΚ στην Εθνική - Νέος κίνδυνος μετά τους Σλούκα και Γιάννη, πρόβλημα για Ιτούδη!

Sportdog Team
Φήμες για 2η απώλεια ΣΟΚ στην Εθνική - Νέος κίνδυνος μετά τους Σλούκα και Γιάννη, πρόβλημα για Ιτούδη!

Τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί η Ελλάδα δεν σταματούν σε Σλούκα και Γιάννη Αντετοκούνμπο...

Οι Έλληνες φίλαθλοι περιμένουν πώς και πως την έναρξη του Μουντομπάσκετ (25/8-10/9 σε Ινδονησία, Φιλιππίνες και Ιαπωνία), όμως είναι πιθανό η Εθνική μας να πάει ακόμη και με τρεις ηχηρές απουσίες στην διοργάνωση!. Ο λόγος για τους Κώστα Σλούκα και Γιάννη Αντετοκούνμπο και μια ακόμη περίπτωση, που η ΕΟΚ δίνει μάχη να αποτρέψει.

Δεδομένα εκτός ο Σλούκας

Πάντως, αυτή τη στιγμή μόνο ο Κώστας Σλούκας είναι δεδομένα εκτός! Ο Έλληνας άσος έχει ενημερώσει την ΕΟΚ οτι δεν επιθυμεί να μετάσχει στο προσεχές παγκόσμιο Κύπελλο για λόγους ξεκούρασης.

Ο 33χρονος πλέον γκαρντ που έχει δώσει το «παρών» σχεδόν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το 2007, θέλει φέτος να ξεκουραστεί!

Ερωτηματικά για τον Γιάννη

Από εκεί και πέρα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το σκέφτεται αν τελικά θα ενισχύσει τη «γαλανόλευκη» ή και αυτός θα «χρησιμοποιήσει» το καλοκαίρι για να είναι έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Εξάλλου, στην τελική ευθεία της περσινής χρονιάς τραυματίστηκε και ένας λόγους που οι Μπακς αποκλείστηκαν ήταν ακριβώς επειδή ο Έλληνας φόργουορντ έχασε μερικά παιχνίδια της σειράς με το Μαϊάμι, ενώ σε εκείνα που επανήλθε δεν ήταν ο καλός γνωστός Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική απόφαση από μέρους του, απλά σκέψη.

Πιθανή νέα... γαλανόλευκη βόμβα - Προβληματισμός από Ιτούδη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr η Εθνική Ελλάδος δεν σταματά να έχει προβλήματα στους Γιάννη και Σλούκα! Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που δεν έχουν πει το ναι στον Ιτούδη με βεβαιότητα, ωστόσο μία εξ αυτών των περιπτώσεων είναι η πιο πιθανή για να μην βρεθεί στο Μουντομπάσκετ και επειδή ορισμένες θέσεις έχουν... μετρημένα κουκιά, εάν γίνει, τότε θα είναι και αρκετά ηχηρή, δημιουργώντας πονοκέφαλο στον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος ψάχνει αλχημείες και πιθανά πλάνα στο μυαλό του, μέχει να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Μονόδρομος η επάνοδος του Μήτογλου!

Κάπως έτσι, η παρουσία του Μήτογλου κρίνεται ως απαραίτητη, αφού είναι μετρημένα τα κουκιά του γαλανόλευκου ρόστερ, από παίκτες υψηλής κλάσης! Μένει να δούμε τις εξελίξεις.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορτώνουν" οι Αγγελόπουλοι - Έτσι "απαντούν" για Σλούκα - Μπάσιμο για σπουδαίο γκραρντ, όχι ο Ντόρσεϊ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags