Facebook Pixel Κώστας Σλούκας - Παναθηναϊκός: Σε... ΣΟΚ λόγω ΠΑΟ ο Ιτούδης - Η "χρυσή" συμφωνία Σλούκα-Φενέρ, δεν τον έβρισκε για την ανακοίνωση ο Κοτς!
| 2023-07-08 20:23:00

Σε... ΣΟΚ λόγω ΠΑΟ ο Ιτούδης - Είχε συμφωνήσει με Σλούκα η Φενέρ, δεν τον έβρισκε για την ανακοίνωση ο Κοτς!

του Νίκου Στεργίου
Σε... ΣΟΚ λόγω ΠΑΟ ο Ιτούδης - Είχε συμφωνήσει με Σλούκα η Φενέρ, δεν τον έβρισκε για την ανακοίνωση ο Κοτς!

Χάλασε μία φιλία χρόνων για να υπογράψει στον ΠΑΟ! Τι συνέβη τα τελευταία 24ωρα πριν ο Έλληνας δώσει τα χέρια με το Τριφύλλι και ανακοινωθεί με την πράσινη φανέλα στα χέρια...

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε στο μεγάλο «μπαμ» της δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς έκανε δικό του τον Κώστα Σλούκα!

Ο 33χρονος γκαρντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους» και στη συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα από την «πράσινη» ΚΑΕ.

Τον έψαχνε η Φενέρ την Παρασκευή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr ο Κώστας Σλούκας είχε έρθει σε συμφωνία για όλα με την Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, για τα επόμενα τρία χρόνια έναντι 6 εκατ. ευρώ, από την Πέμπτη. Παρόλα αυτά το βράδυ της Παρασκευής οι Τούρκοι είχαν στείλει τα συμβόλαια για να υπογραφούν από τον παίκτη και τον ατζέντη του, ωστόσο οι δύο τους ήταν... εξαφανισμένοι, κάτι που οφειλόταν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος είχε αποφασίσει να κάνει πρόταση... μαμούθ με 10 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια! Με τον παίκτη να είναι φυσικά ελεύθερος για να υπογράψει όπου ήθελε.

Ούτως ή άλλως, το συμβόλαιο του Σλούκα με τον Ολυμπιακό είχε ολοκληρωθεί, ουσιαστικά με απόφαση... Μπαρτζώκα! Ο 33άχρονος γκαρντ αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» την περασμένη Δευτέρα!

Ο Παναθηναϊκός με όπλο το πάθος και τη θέληση του Γιαννακόπουλου έκανε μια εξωπραγματική πρόταση για τον Σλούκα και έτσι άφησε τον ιδοκτήτη της Φενέρ με το... τηλέφωνο στο χέρι, μιας και ο Κοτς δεν έλαβε ποτέ απάντηση, παρά τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούσε με τον Έλληνα γκαρντ και ο Γιαννακόπουλος πυροδότησε την μεταγραφή της δεκαετίας.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο "όχι" Σλούκα μετά τους Αγγελόπουλους και η κρυφή συνάντηση στη ΒΙΑΝΕΞ - Γράφει ιστορία με 10 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags