Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτόν "κλέβει" από Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος - Θα γκρεμίσει και το δίπλα ΟΑΚΑ - Για αυτό "έκοψε" Νόα Βόνλε - Τελειώνει ο...
| 2023-07-29 15:00:00

Αυτόν "κλέβει" από Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος - Θα γκρεμίσει και το δίπλα ΟΑΚΑ - Για αυτό "έκοψε" Νόα Βόνλε - Τελειώνει ο...

του Νίκου Στεργίου

Ο Παναθηναϊκός έχει πατήσει δυνατά το πόδι στο μεταγραφικό γκάζι το φετινό καλοκαίρι, με παίκτες που βρίσκονται στο πάνω ράφι, και δεν αποκλείεται να συνεχίσει με νέα μεταγραφή-έκπληξη!
 

Παναθηναϊκός: Πράγματα και θαύματα έχουν γίνει το φετινό καλοκαίρι στο Τριφύλλι, δεδομένου ότι η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με το περσινό ρόστερ καθώς έχουν έρθει παικταράδες από το πάνω ράφι που έχουν κάνει τους Πράσινους φόβητρο στην Ευρωλίγκα!

Δεν έχει νόημα να αναφέρουμε άλλη μια φορά τα ονόματα που έχουν υπογράψει ήδη συμβόλαια και τα εκατομμύρια που έχουν δοθεί για να φορέσουν το Τριφύλλι αυτοί οι παίκτες, αλλά να δούμε ποια μπορεί να είναι η επόμενη μέρα στον σύλλογο. Γιατί είναι σαφές ότι το ρόστερ τού Παναθηναϊκού δεν έχει κλείσει ακόμα.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η ομάδα θα αποκτήσει έναν παίκτη ακόμα, λογικά ένα 2αρο-3άρι, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και η έλευση ενός γκαρντ για να υπάρχει μεγάλο βάθος το ρόστερ, για τα δύσκολα ματς σε Ελλάδα και, κυρίως, Ευρώπη.

Καλά πληροφορημένη πηγή μας είπε για την ενίσχυση στη θέση 3: "Δεν το ξέρουμε αν θα παρει 3αρι σίγουρα. Θέλει τον Σβι Μίχαλιουκ που τον έχει στη λίστα του και ο Ολυμπιακός. Αν πάρει κι αυτόν, τον Μίχαλιουκ δηλαδή, θα πέσει και το δίπλα ΟΑΚΑ όχι μόνο αυτό που παίζει μπάσκετ η ομάδα. Μόνο για τέτοιον παίκτη θα θυσιάσει τον Γκριγκόνις".

Άρα υπάρχει θέμα με τον Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό, αν έρθει ο Σβι Μίχαλιουκ ή κάποιος στο δικό του επίπεδο, που μπορεί να παίξει (κυρίως) στη θέση 3 αλλά να "κατεβαίνει" και στη θέση 2. Υπάρχει πιθανότητα να φύγει, τώρα, ο Μίχαλιουκ από την Αμερική; Καμία! Ο Ουκρανός άσος θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να παίξει στο ΝΒΑ και έπειτα θα δει τι θα κάνει με την Ευρώπη.

"Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει παίκτη που ξέρει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, όπως έκανε με Χερναγκόμεθ και όπως θα έκανε με τον Σενγκελια ή με τον Μίροτιτς. Για αυτό δεν πήγε στη λύση του Νόα Βόνλε για τη θέση 5 και έφερε τον Μπαλτσερόφσκι που ξέρει καλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ και μπορεί να κάνει step up στην καριέρα του μέσω των Πράσινων", ανέφερε στο sportdog η ίδια πηγή, πολύ καλά πληροφορημένη στο ρεπορτάζ του Τριφυλλιού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τινάζει την μπάνκα ο Γιαννακόπουλος - Φέρνει ΝΒΑer στον ΠΑΟ - Θα ξεχάσουν Γκριγκόνις - Απάντηση Ολυμπιακού με....

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags