Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό πήγε στο Μονακό τελικά ο Τζέιμς - Απαντούν σε Αγγελόπουλους - Έχουν άριστη σχέση!
| 2023-08-12 13:30:00

Γι’ αυτό πήγε στο Μονακό τελικά ο Τζέιμς - Απαντούν σε Αγγελόπουλους - Έχουν άριστη σχέση!

Sportdog Team

Νέο ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Ιωάννου για την υπόθεση του Αμερικανού άσου, που ταξίδεψε στη Γαλλία, αλλά όχι για να ξεκινήσει προπονήσεις…

Στο Μονακό θα βρεθεί σήμερα ο Μάικ Τζέιμς για την επαφή που θα έχει με τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να φανεί τι θα γίνει με το μέλλον του.

Ο Αμερικανός άσος θέλει να μείνει ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς και οι Πειραιώτες έχουν θέσει ως στόχο να είναι χωρίς ομάδα ο παίκτης για να του προσφέρουν συμβόλαιο.

Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει ένα ακόμα ποστάρισμα στο twitter για το θέμα από τον Βαγγέλη Ιωάννου, που γνωρίζει πολύ καλά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, που αναφέρει:

Από Ελβετία (διακοπές) για Μονακό (συνέχεια διακοπών) ένα τσιγάρο δρόμος. Σημασία έχει τι θα απαντήσουν οι ιδιοκτήτες της Μονακό , που διατηρούν άριστες σχέσεις με τους Αγγελόπουλους (κοντός ψαλμός...). Ολα τα άλλα είναι...τρίχες κατσαρές!!!

Υπομονή, λοιπόν, και θα μάθουμε άμεσα τι ισχύει με την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς και της πιθανότητας να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού....

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags