Facebook Pixel Μάικ Τζέιμς - Ολυμπιακός: Μεγάλος αντίπαλος για Ολυμπιακό - Κορυφαία ομάδα της Ευρώπης για Τζέιμς - "Χαρίζει" μισό εκατομμύριο!
| 2023-08-16 18:43:00

Μεγάλος αντίπαλος για Ολυμπιακό - Κορυφαία ομάδα της Ευρώπης για Τζέιμς - "Χαρίζει" μισό εκατομμύριο!

Sportdog Team
Μεγάλος αντίπαλος για Ολυμπιακό - Κορυφαία ομάδα της Ευρώπης για Τζέιμς - "Χαρίζει" μισό εκατομμύριο!

Ο Αμερικανός θέλει να αποχωρήσει και... ψάχνεται σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο οι Μονεγάσκοι δεν το συζητούν για την ώρα.

Η Μονακό ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την σεζόν 2023/24. Και ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται κανονικά στο Μονακό, όπως προβλέπεται.

Μία ημέρα μετά την επίθεση... αγάπης που έκανε στον Σάσα Ομπράντοβιτς, ο Αμερικανός τηρεί τις υποχρεώσεις του, αφού - όπως όλοι οι παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στο MundoBasket 2023 και σε διοργανώσεις της FIBA με τις εθνικές τους ομάδες - πρέπει να ενσωματωθούν στους συλλόγους τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται σοβαρά με την περίπτωσή του, ωστόσο από την στιγμή που ο Τζέιμς και η Μονακό δείχνει να μην συζητάει το ενδεχόμενο να τον αφήσει ελεύθερο, η περίπτωσή του δυσκολεύει.

Την ίδια ώρα πάντως, στην Ισπανία ιστοσελίδα αναφέρει πως ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποτελεί μεταγραφικό στόχο και της Ρεάλ και μάλιστα σημειώνει πως έχει ήδη ενημερώσει τους Μαδριλένους ότι είναι πρόθυμος να ρίξει τις απαιτήσεις για συμβόλαιο 1.5 εκατ. από τα 2 εκατ. που παίρνει τώρα στη Μονακό!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags