Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Χουνέρι" Ιτούδη σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Χαλάει σπουδαία μεταγραφή - Ανατροπή και με Καλάθη!
| 2023-09-05 22:56:00

"Χουνέρι" Ιτούδη σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Χαλάει σπουδαία μεταγραφή - Ανατροπή και με Καλάθη!

Sportdog Team
"Χουνέρι" Ιτούδη σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Χαλάει σπουδαία μεταγραφή - Ανατροπή και με Καλάθη!

Αφήνει την Εθνική και… σηκώνει μανίκια στη Φενέρ. Πώς ο Ομοσπονδιακός προπονητής επηρεάζει τον σχεδιασμό των δύο ελληνικών ομάδων, ποιον παίκτη θα υπέγραφαν… χθες αν μπορούσαν και οι εξελίξεις με τον Έλληνα γκαρντ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν αναμένεται να συνεχίσει στο τιμόνι της Εθνικής και είναι θέμα χρόνου να γίνει γνωστό αυτό. Ούτως ή άλλως, πάντως, το μυαλό του είναι ήδη στην Φενέρ, την οποία θα καθοδηγήσει για μία ακόμη χρονιά. Και εκεί τα πράγματα δεν είναι ιδανικά για αυτόν, καθώς στο Παγκόσμιο έχασε τον βασικό του πλέι-μέικερ με τραυματισμό. Ο Ραούλ Νέτο χτύπησε σοβαρά σε παιχνίδι της Βραζιλίας και έτσι θα χάσει σχεδόν όλη την χρονιά. Μάλιστα για τον Νέτο ο Ιτούδης έκανε μεγάλη προσπάθεια να τον κάνει να επιστρέψει στην Ευρώπη από το ΝΒΑ και τα είχε καταφέρει. Είχε καταφέρει μεταξύ άλλων να προσπεράσει και το εμπόδιο της Μονακό, που έδινε περισσότερα χρήματα σε σχέση με την Φενέρ. 

Το κακό, όμως, χτύπησε και τον παίκτη και τους Τούρκους και έτσι οι τελευταίοι είναι στην αγορά για να βρουν αντικαταστάτη. Ακούγεται το όνομα του Λούντμπεργκ της Βίρτους Μπολόνια, ενώ ματιές ρίχνονται και στο ΝΒΑ. Οσο δεν βρίσκεται παίκτης, ο Καλάθης θα υπολογίζεται για τη νέα χρονιά, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στην πόρτα της εξόδου. Αν βρεθεί παίκτης, τότε ο Καλάθης θα μπορεί να μετακινηθεί μόνο, που θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη ομάδα και κυρίως τα κατάλληλα χρήματα. Κάτι, που δεν είναι εύκολο τέτοια εποχή. Μόνο αν πάθει ζημιά κάποια ομάδα με τραυματισμό, τότε θα κινηθεί για έναν παίκτη του βεληνεκούς του Καλάθη.

Για τον Ντόρσεϊ, που έχει γίνει τόσος λόγος, δεν τίθεται ζήτημα. Δεν μετακινείται από την Φενέρ, καθώς ο Ιτούδης τον πιστεύει πάρα πολύ και θεωρεί ότι αυτή την χρονιά θα παίξει το μπάσκετ, που μπορεί.

Αν έφευγε τώρα ο Ντόρσεϊ, και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα πήγαιναν τρέχοντας να τον πάρουν.

Θα το κάνουν το επόμενο καλοκαίρι, αν και το συμβόλαιο του Ντόρσεϊ λήγει το 2025. Μπορεί, όμως, το καλοκαίρι του 2024 να έχουν αλλάξει τα δεδομένα και ο ομογενής γκαρντ να μπορεί να φύγει από την Φενέρ. 

Οσον αφορά στους «αιώνιους», δεν θα αργήσει η ώρα, που τουλάχιστον κάποιος από τους δύο θα πάρει παίκτη. Γίνονται κινήσεις καθημερινώς αλλά δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σε μία εποχή άλλωστε που το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κλέβει το Παγκόσμιο καθώς και οι μεταγραφές όπως και οι υποχρεώσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό φεύγει ο Ιτούδης, τι έγινε με παίκτες - Ενστάσεις για τον Νο1 Σπανούλη - Ανατροπή με Σλούκα, Καλάθη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags