Facebook Pixel ΕΟΚ: Το... τερμάτισε η ΕΟΚ - Απίστευτη απόφαση! 5 ομάδες προκρίθηκαν χωρίς αγώνα στο Κύπελλο λόγω των πλημμυρών
| 2023-09-12 18:20:00

Ανακοίνωση-έκπληξη στην ΕΟΚ: Πέντε ομάδες προκρίθηκαν χωρίς αγώνα στο Κύπελλο λόγω των πλημμυρών

Sportdog Team
Ανακοίνωση-έκπληξη στην ΕΟΚ: Πέντε ομάδες προκρίθηκαν χωρίς αγώνα στο Κύπελλο λόγω των πλημμυρών

Απίστευτη απόφαση από την ελληνική Ομοσπονδία που αποφάσισε να δώσει την πρόκριση σε πέντε ομάδες, χωρίς αγώνα, λόγω των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τη χώρα.

ΕΟΚ: Τρομερά πράγματα από την Ομοσπονδία μιας και σε ανακοίνωσή της ενημερώνει πως οι ομάδες Πανσερραϊκός, ΓΣ Αλμυρού, Τρίκαλα, Ιωάννινα ΣΚ και ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας προκρίνονται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς αγώνα, μιας και οι αναμετρήσεις με τους αντιπάλους τους δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθούν λόγω της φονικής κακοκαιρίας Daniel που έπληξε τη χώρα.

"*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΜΓΣ Πανσερραϊκός με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 1η αγωνιστική της B’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Λόγω της δυσμενούς κατάστασης του Εθνικού οδικού δικτύου από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΑΣ Καστοριάς δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα ΓΣ Αλμυρού – ΑΣ Καστοριάς της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Αλμυρού με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΓΣ Σοφάδων δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα Τρίκαλα Basket – ΓΣ Σοφάδων της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Τρίκαλα Basket με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 1η αγωνιστική της B’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΑΟ Τρίκαλα δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα Ιωάννινα ΣΚ – ΑΟ Τρίκαλα της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Ιωάννινα ΣΚ με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της A’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΑΕ Λάρισας δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα ΑΕ Λάρισας– ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας με σκορ 20 – 0 και προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της A’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Για τα πέντε σωματεία (Αναγέννηση, Καστοριά, Σοφάδες, Τρίκαλα, ΑΕ Λάρισας) δεν ισχύουν οι κυρώσεις που προβλέπονται από την οικεία προκήρυξη", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Σαββίδη, μοιράζει χρήμα στον ΠΑΟΚ - Εξτρέμ 2 εκατομμυρίων - Διαπραγματεύσεις για top class χαφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags