Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Θέλει δουλειά ο ΠΑΟ, γι’ αυτό θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός" - Αποκάλυψη για Βεζένκοφ, άλλαξαν όλα!
| 2023-09-21 10:00:00

"Θέλει δουλειά ο ΠΑΟ, γι’ αυτό θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός" - Αποκάλυψη για Βεζένκοφ, άλλαξαν όλα!

του Γιώργου Κτενά
"Θέλει δουλειά ο ΠΑΟ, γι’ αυτό θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός" - Αποκάλυψη για Βεζένκοφ, άλλαξαν όλα!

Ο πρώην άσος των Πειραιωτών δεν τα περίμενε τόσο δύσκολα από τα πρώτα του 24ωρα στο ΝΒΑ. Μπορεί ακόμα να μην έχει παίξει ούτε σε ένα παιχνίδι, ωστόσο ο Βούλγαρος κατάλαβε πως έμπλεξε...

Θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει μέχρι στιγμής ο Άρης με τις εμφανίσεις του, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο φιλικό με τον Κολοσσό Ρόδου, στο Nick Gallis Hall, κέρδισε 90-69 - Με τους Μποχωρίδη, Κατσίβελη και Ρίνι Χάρελ Τζούνιορ να απουσιάζουν από το παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιάννης Καστρίτης δείχνει για μια ακόμα σεζόν ότι μπορεί να δώσει στους Κίτρινους τα εφόδια που χρειάζονται, ώστε η ομάδα να κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Για αυτό και είναι πολλοί εκείνοι που περιμένουν ότι φέτος οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζουν κάτι πολύ καλό και δεν αποκλείεται η ομάδα να αποτελέσει την έκπληξη της σεζόν.

Θα μπορούσε να χωθεί μέσα στην πρώτη τετράδα ή, πολύ περισσότερο, να εκτοπίσει από την τρίτη θέση τις ομάδες που καλοβλέπουν το πλασάρισμά τους πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό; Το sportdog απευθύνθηκε στον Γιώργο Μπουσβάρο, παλαίμαχο άσο τού Άρη και γνωστό μπασκετάνθρωπο, που έχει τεράστια θητεία στα παρκέ, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες.

Προφανώς η συζήτηση απλώθηκε και σε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό, αλλά και στον Σάσα Βεζένκοφ που διατηρεί άριστη σχέση με τον Γ. Μπουσβάρο, από την εποχή που ο νυν άσος των Σακραμέντο Κινγκς ήταν στον Άρη.

"Εμπιστοσύνη στον Καστρίτη - Μεγάλη υπόθεση το EuroCup - Να βρει ρόλους στους παίκτες"

"Παίζουμε στο EuroCup φέτος και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Η ομάδα είναι καλή, θα είναι έτοιμη όταν έρθει η ώρα να παίξουμε. Έχει δύσκολο πρόγραμμα, ξεκινάει με Γκραν Κανάρια, αλλά θα δούμε τι θα γίνει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε: "Πήρε παίκτες, ψάχνει ο κόουτς να βρει κι άλλες λύσεις, του έχουμε εμπιστοσύνη".

Ποια είναι η άποψη που έχεις για τον Καστρίτη;

"Πάντα πιστεύω τον Καστρίτη. Τώρα πρέπει να βάλει ρόλους στους παίκτες, αλλά είναι πάρα πολύ καλός, τρία τωρα χρόνια έδωσε πνοή στον Άρη".

"Θέλει δουλειά ο Παναθηναϊκός - Για αυτό έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός - 8 ώρες την ημέρα προπόνηση ο Βεζένκοφ"

Πώς βλέπεις τον Παναθηναϊκό μέχρι στιγμής;

"Θέλει δουλειά ο Παναθηναϊκός. Καλούς παίκτες πήρε, αλλά πρέπει να δούμε τι θα κάνει, γιατί η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη φέτος. Όλες οι ομάδες είναι καλές και θα ζοριστούν".

Ο Ολυμπιακός;

"Θα έχει πρόβλημα με τις απουσίες των Βεζένκοφ-Σλούκα, αλλά θα είναι μεταβατική περίοδος. Βεζένκοφ και Σλούκας θα του λείψουν".

Έχεις καθόλου εικόνα για το τι κάνει ο Βεζένκοφ στην Αμερική;

"Τον είδα τις προάλλες, ήταν στη Θεσσαλονίκη, και μου έλεγε ότι κάνει 8 ώρες προπόνηση την ημέρα. Οι καινούργιοι του ΝΒΑ κάνουν διαφορετική προπόνηση από εκείνους που παίζουν για χρόνια εκεί. Τον πιστεύω, θα πάει καλά".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκίνησε η νέα εποχή στην Εθνική - Η πρώτη τεράστια κίνηση Σπανούλη - Επιστρέφει ο ηγέτης, αλλάζει η 5αδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags