Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Φαβορί ο ΠΑΟ με Ολυμπιακό - Κουρασμένος Μιλουτίνοφ, εκτός ο Φαλ - Εξαιρετική μεταγραφή, είναι για NBA"!
| 2023-09-29 10:00:00

"Φαβορί ο ΠΑΟ με Ολυμπιακό - Κουρασμένος Μιλουτίνοφ, εκτός ο Φαλ - Εξαιρετική μεταγραφή, είναι για NBA"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Φαβορί ο ΠΑΟ με Ολυμπιακό - Κουρασμένος Μιλουτίνοφ, εκτός ο Φαλ - Εξαιρετική μεταγραφή, είναι για NBA"!

Γιατί έχει προβάδισμα το Τριφύλλι και ο παικταράς του Μπαρτζώκα! Ο Νεοκλής Θεοχαρίδης μιλά στο Sportdog για το πως είδε τον Ολυμπιακό στο τουρνουά της Κύπρου και εκτιμά, ότι οι «πράσινοι» θα είναι νικητές στην πρώτη φετινή μάχη των Αιωνίων.

Το πρώτο μεγάλο μπασκετικό γεγονός της χρονιάς είναι αναμφίβολα το Super Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό της Καλλιθέας της Ρόδου και την Παρασκευή (29/9) και το Σάββατο (30/9). Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την κορυφαία διοργάνωση, στην οποία θα συμμετάσχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι bwin και ΠΑΟΚ.

Όπως όλα δείχνουν, στο νησί των Ιπποτών θα έχουμε την πρώτη μάχη Αιωνίων της χρονιάς! Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Νεοκλής Θεοχαρίδης θεωρεί, ότι μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει το Super Cup έχουν οι «πράσινοι» αντί των «ερυθρόλευκων».  Ο διευθυντής του “Cyprusbasket.net” παρακολούθησε τις προσπάθειες των Πειραιωτών στο 4ο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που πραγματοποιήθηκε στη Μεγαλόνησο και έχει άποψη για την εικόνα της ομάδας του Μπαρτζώκα, αφού αυτά ήταν και τα τελευταία τεστ πριν την επίσημη πρεμιέρα της σεζόν!

«Το τουρνουά εξελίχθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο event. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του τουρνουά που έδωσαν τις φανέλες σε παιδιά και έκατσαν μία ώρα και υπέγραφαν αυτόγραφα και φωτογραφίζονταν με τον κόσμο. Το παιχνίδι μεταξύ Μακάρμπι και Ερυθρού Αστέρα ήταν ένα ματς που ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί στην Κύπρο με ένα πολύ μεγάλο σκορ (112-109), ύστερα από δύο παρατάσεις», ήταν το αρχικό του σχόλιο για τις εντυπώσεις που αποκόμισε από το τουρνουά.

Κατά τον Κύπριο συνάδελφο ο Ολυμπιαλός ήταν ανώτερος στον τελικό. «Στο πρώτο ματς, με Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός το πήρε δύσκολα (75-72). Στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μακάμπι ήταν πολύ καλύτερος και μας άρεσε πολύ ως παρουσία στο γήπεδο», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Μιλώντας με Μπαρτζώκα και τον Μποζίκα και οι δύο δήλωναν, ότι ήταν πολύ νωρίς ακόμα. Ήταν όμως ευχαριστημένοι με την παρουσία του Μιλουτίνοφ. Προφύλαξαν τον ΜακΚίσικ και τον Φαλ. Γενικά παρατηρήσαμε ένα κλίμα αισιοδοξίας για  το μέλλον».

Ο δημοσιογράφος από τη Μεγαλόνησο σχολίασε και τη μεταγραφή του Ιγκνάς Μπράζντεϊκις στον Ολυμπιακό. «Είναι παιχταράς! Θεωρώ, ότι μπορεί να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο, στο NBA. Νομίζω, ότι ήταν ένας ακόμα πολύ καλός σουτέρ που χρειαζόταν η ομάδα του Πειραιά στη θέση 2-3. Θεωρώ εξαιρετική τη μεταγραφή».

Στο τέλος δεν μπορούσαμε να μη ζητήσουμε τον διευθυντή του cyprusbasket.com την εκτίμησή του για μια πιθανή μάχη Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Super Cup. Παρότι οι «πράσινοι» είναι η μία νέα ομάδα με Αταμάν, θεωρεί, ότι έχουν το προβάδισμα.

«Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο. Δεν είναι μόνο οι μεγάλες μεταγραφές, ο Αταμάν και το ρόστερ. Είναι ο ενθουσιασμός που επικρατεί. Νομίζω, ότι ο Παναθηναϊκός το θέλει περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Ο Μιλουτίνοφ φάνηκε πολύ κουρασμένος. Φαλ και ΜακΚίσικ δεν έχουν προπονήσεις και παιχνίδια πάνω τους. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη χρονική συγκυρία. Νομίζω, ότι θα κερδίσει», κατέληξε ο Νεοκλής Θεοχαρίδης μιλώντας στο Sportdog.gr.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει την Εθνική ο Σπανούλης - Οι 2+1 πρώτες… βόμβες - Ούτε "γεια" πλέον Μπαρτζώκας και Σλούκας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags