Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Φαβορί ο Ολυμπιακός στον τελικό, ασταμάτητος Μιλουτίνοφ - Το κρυφό... όπλο Αταμάν για να νικήσει ο ΠΑΟ!
| 2023-09-29 23:38:00

Φαβορί ο Ολυμπιακός στον τελικό, ασταμάτητος Μιλουτίνοφ - Το κρυφό... όπλο Αταμάν για να νικήσει ο ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Φαβορί ο Ολυμπιακός στον τελικό, ασταμάτητος Μιλουτίνοφ - Το κρυφό... όπλο Αταμάν για να νικήσει ο ΠΑΟ!

Τι έδειξαν οι δύο ημιτελικοί και το ματς του Σαββάτου. Πού θα κριθεί η πρώτη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, πώς θα σταματήσουν οι Πράσινοι τον Σέρβο και ο παίκτης έκπληξη από το Τριφύλλι που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το αναμενόμενο έγινε στους ημιτελικούς του Σούπερ Καπ με τα γκράντε φαβορί να επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας συνάντησε δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο από το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, αλλά στην επανάληψη έκανε περίπατο.

Κάτι ανάλογο έγινε και στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» στο πρώτο μέρος δεν είχαν ρυθμό, αλλά στην επανάληψη επέβαλλαν την ανωτερότητά τους και πέτυχαν εύκολα τον στόχο τους.

Συγκρίνοντας τους δύο ημιτελικούς, θα έλεγε κανείς ότι ο Ολυμπιακός έδειξε καλύτερο πρόσωπο από τον Παναθηναϊκό, παίζοντας και οι δύο με χαμηλότερης ποιότητας αντιπάλους.

Είναι, όμως, κάτι φυσιολογικό αυτό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ισχυρές βάσεις από τα προηγούμενα χρόνια, ενώ οι «πράσινοι» είναι μία εν πολλοίς καινούρια ομάδα.

Βέβαια σε ένα παιχνίδι μία και έξω ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό όλα είναι ανοιχτά, σε όποια κατάσταση και αν είναι οι αντίπαλοι.

Από τον Ολυμπιακό φάνηκε για μία ακόμη φορά ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα είναι από τα βαριά του πυροβολικά. Ο Σέρβος σέντερ έκανε τρομερό Παγκόσμιο Κύπελλο και δίνει συνέχεια πλέον με τους Πειραιώτες.

 

Από τον Παναθηναϊκό το ίδιο έκανε ο Ματίας Λεζόρ. Ο κόσμος ήξερε ότι ο Γάλλος σέντερ ο κόσμος κάνει πολλά πράγματα στην άμυνα. Τώρα βλέπει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα και στην επίθεση. Με τον ΠΑΟΚ ήταν εκείνος, που έκανε την διαφορά.

Πάντως, σε αυτό το ματς εκείνος, που επίσης έλαμψε ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Μέχρι πρότινος δεν είχε εμφανιστεί, αλλά απέναντι στον ΠΑΟΚ έκανε καταπληκτικά πράγματα κυρίως στην άμυνα και ενθουσίασε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τόσο αυτόν, που τον είδε στην Ρόδο, όσο και εκείνον, που παρακολούθησε το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό του Κώστα Σλούκα καθηλώνει τον κόσμο και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός μπαίνει ως το φαβορί, αλλά οι «πράσινοι» θα παίξουν αύριο με άλλο κίνητρο, θέλοντας να μπουν με το δεξί στη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει την Εθνική ο Σπανούλης - Οι 2+1 πρώτες… βόμβες - Ούτε "γεια" πλέον Μπαρτζώκας και Σλούκας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags