Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: "Καμπανάκι" από τις ΗΠΑ για Βεζένκοφ - "Αυτό είναι το πρόβλημά του στο παρκέ"
| 2023-10-11 13:42:00

"Καμπανάκι" από τις ΗΠΑ για Βεζένκοφ - "Αυτό είναι το πρόβλημά του στο παρκέ"

Sportdog Team
"Καμπανάκι" από τις ΗΠΑ για Βεζένκοφ - "Αυτό είναι το πρόβλημά του στο παρκέ"

Δημοσίευμα από τις ΗΠΑ αναφέρονται στο τι ακριβώς περιμένει ο τεχνικός του Σακραμέντο από το πρώην άσο του Ολυμπιακού ώστε να καταφέρει να πάρει μια θέση στο ροτέισον της ομάδας.

Σάσα Βεζένκοφ: Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η δήλωση του τεχνικού των Κινγκς, Μάικ Μπράουν, ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν είναι αυτή τη στιγμή στο ροτέισον της ομάδας, με την τοπική εφημερίδα Sacramento Bee να επιχειρεί να ξεδιαλύνει τις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ο έμπειρος προπονητής παίζει συνήθως με 9-10 παίκτες.

Αυτό σημαίνει, πρακτικά, ότι για κάθε νεοφερμένο θα είναι η δύσκολη η είσοδος στο ροτέισον, ενώ σημειώνει ότι ο Βούλγαρος φόργουορντ απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς μπήκε στο παρκέ, ουσιαστικά με την 3η πεντάδα, τονίζοντας ότι το βασικό πρόβλημα με την παρουσία του στο παρκέ είναι η άμυνά του.

«Η άμυνά του απέναντι στο Τορόντο ήταν στην καλύτερη περίπτωση ΟΚ. Επέτρεψε αρκετές φορές την μπάλα να πάει στο κέντρο της επίθεσης και εμείς είμαστε μία ομάδα no middle (σ.σ.: θέλουν να πιέζουν στα άκρα της άμυνας και να κρατούν εκεί την μπάλα, αντί να επιτρέψουν να πάει στην κορυφή). Πρέπει να κρατάει την μπάλα στο πλάι και πρέπει να βεβαιωθεί ότι συνεχίζει να καταλαβαίνει τη λίγκα. Πρέπει να βλέπει όσα περισσότερα βίντεο μπορεί με παίκτες που μπορεί να αντιμετωπίσει, έτσι ώστε να καταλάβει τη νοοτροπία τους, όσο πιο γρήγορα το κάνει, τόσο το καλύτερο», ήταν τα λόγια του Μπράουν για τον Σάσα Βεζένκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτο καμπανάκι Ατάμαν στον Παναθηναϊκό - 6+1 στη μαύρη λίστα - "Τελειώνει" τεράστιο όνομα;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags