Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κουρασμένος Ολυμπιακός, μετρήσεις για Γουόκαπ - Χρόνο σε Μπραζντέικις - Δεν έδιωξε τον Σλούκα, έφυγε..."
| 2023-10-14 18:15:00

"Κουρασμένος Ολυμπιακός, μετρήσεις για Γουόκαπ - Χρόνο σε Μπραζντέικις - Δεν έδιωξε τον Σλούκα, έφυγε..."

του Γιώργου Κτενά

Το μεγάλο πρόβλημα Μπαρτζώκα και το 60% τρίποντο! Τι συνέβη κι έχασαν οι Πειραιώτες από την Μπαρτσελόνα, γιατί η ομάδα δείχνει τόσο κουρασμένη και τι θα δώσει ο Λιθουανός όταν ενσωματωθεί στο ρόστερ; Είναι ίδιο το πρόβλημα και στον Παναθηναϊκό; Διαβάστε στο Sportdog.gr!

Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό στη φετινή Ευρωλίγκα, καθώς από τη μία οι απουσίες των ΜακΚίσκ, Ουίλιαμ Γκος και Σίκμα και από την άλλη η πολύ εμφάνιση της Μπαρτσελόνα, στέρησαν από τους Πειραιώτες τη νίκη.

Σε ένα ματς οι Μπλαουγκράνα είχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια τον έλεγχο, οι Ερυθρόλευκοι το έφεραν προς το μέρος τους και τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε κατάφεραν να προηγηθούν με 7 πόντους. Ένα σερί 14-0 τής Μπαρτσελόνα, όμως, τα άλλαξε όλα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Σορώτο, πεπειραμένο προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά του μπάσκετ, προκειμένου να σχολιάσει το χθεσινό και τις προεκτάσεις του.

"Για αυτό δεν έφτασε το +7 στον Ολυμπιακό - Κουρασμένος όπως και ο Παναθηναϊκός - Αυτά θα δώσει ο Μπραζντέικις"

"Τέσσερα λεπτά στο μπάσκετ είναι μια αιωνιότητα, για αυτό το +7 δεν έφτανε στους παικτες του Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός είναι κουρασμένος γιατί, όπως και ο Παναθηναϊκός, μπήκαν γρήγορα σε παιχνίδια μεγάλης έντασης και, αν συμπεριλάβουμε και τις απουσίες, αυτό πλήρωσε. Έπαιξε και πολύ καλά η Μπαρτσελόνα βέβαια, με 60% στο τρίποντο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Κ. Σορώτος και πρόσθεσε για τις απουσίες των ΜακΚίσκ, Σικμα και Ουίλιαμς Γκος:

"Εκτός από αυτούς που λείπουν, κουράζονται παραπάνω και αυτοί που παίζουν. Ουόκαπ και Μιλουτίνοφ έβγαλαν μεγάλη κόπωση, γιατί ο Φαλ μπορεί να ήταν παρών αλλά δεν ήταν απόλυτα έτοιμος".

Πώς είδατε την πρώτη παρουσία του Μπραζντέικις;

"Θέλει χρόνο, ούτε φιλικό δεν έχει παίξει. Όταν θα είναι έτοιμος θα δώσει ένα μεγάλο κορμί ακόμα, στην άμυνα σε κάποια στιγμή ήταν πολύ λειτουργικός και με την Μπαρτσελόνα. Στο 1 με 1 είναι παιδί που είναι έμπειρο, μεγάλο κορμί στην περιφέρεια".

"Για αυτό μπορεί να παίζει μέχρι 20 λεπτά ο Ουόκαπ - Δεν έδιωξε τον Σλούκα ο Ολυμπιακός - Θέλει δουλειά ο Παναθηναϊκός"

Ο Μπαρτζώκας αποκάλυψε ότι ο Ουόκαπ μπορεί να παίξει μέχρι 20 λεπτά.

"Ύπάρχουν μετρήσεις και τα βλέπουν, αλλά και μετρήσεις να μην κάνει όταν παίζει μεσοβδόμαδα και Κυριακή ματς, με ταξίδια συν τις απουσίες, τι θα κάνει; Μιλάμε μάλιστα για Ευρωλίγκα, που όλα τα ματς είναι δύσκολα".

Ο Λούντζης θα μπορούσε να δώσει περισσότερες βοήθειες;

"Ο Ουίλιαμ Γκος είναι απουσία μεγάλη, αλλά είναι παίκτης που ήρθε από τη Ρεάλ ως επιλογή του Μπαρτζώκα. Μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι ο Ολυμπιακός δεν έδιωξε τον Σλούκα - Αντίθετα του έκανε πρόταση ανανέωσης. Ο Σλούκας επέλεξε να φύγει. Άρα ο Μπαρτζώκας έφερε τον Ουίλιαμ Γκος και με τον Ουόκαπ ήθελε ως τρίτη λύση τον Λούντζη. Με την Μπαρτσελόνα προσπάθησε, βοήθησε στην άμυνα, κάποιες επιθετικές δυσκολίες έχει βέβαια καθώς δεν είναι θα δώσει πόντους".

Τέλος, πείτε μου πώς είδατε τον Παναθηναϊκό.

"Θέλει δουλειά, είχε απουσίες Σλούκα και Μήτογλου και θέλει υπομονή οι ομάδες που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια, δεν γίνονται καλές ομάδες από τη μία μέρα στην άλλη. Έχει καλούς παίκτες, αλλά σε αυτές τις ισχυρές προσωπικότητες είναι δύσκολο να γίνουν ομάδα από τη μία μέρα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γουόκαπ και 0-14 έστειλαν τον Ολυμπιακό στην κόλαση - Εκτός ομάδας ο Μπραζντέικις - "Προσευχές" Μπαρτζώκα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags