Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η τελική τριάδα NBAers για ΠΑΟ με Ναν και δύο... καλύτερους - Ρίχνει χρήμα ο Γιαννακόπουλος για δύο μεταγραφές
| 2023-10-24 10:00:00

Τελική τριάδα NBAers για ΠΑΟ με Ναν και δύο... καλύτερους - Ρίχνει χρήμα ο Γιαννακόπουλος για δύο μεταγραφές

του Pick n' Scroll
Τελική τριάδα NBAers για ΠΑΟ με Ναν και δύο... καλύτερους - Ρίχνει χρήμα ο Γιαννακόπουλος για δύο μεταγραφές

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση, δεν θα παίξει με Ολυμπιακό! Οι Πράσινοι αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να ολοκληρώσουν μία ακόμα σπουδαία κίνηση, ενώ πλέον ο Εργκίν Αταμάν καλείται να αποφασίσει αν θα υπάρξει και δεύτερη προσθήκη.

Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας απέναντι στο Λαύριο και αν μη τι άλλο έφτιαξε την ψυχολογία του ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι με τους Ισπανούς είναι must win για τους «πράσινους», αν θέλουν να έχουν ουσιαστικές ελπίδες για κάτι πολύ καλό στην Ευρωλίγκα. Αν χάσουν από την Μπασκόνια, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένα ενδεχόμενο, βέβαια, που ούτε για αστείο θέλουν να το σκέφτονται Αταμάν και σία.

Ο Αταμάν σκέφτεται παράλληλα και το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας του. Η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία, αφού σε λίγο ολοκληρώνονται τα «κοψίματα» στο ΝΒΑ. Και ο Τούρκος προπονητής θα έχει μπροστά του όλα τα ονόματα, που μπορούν να απασχολήσουν την ομάδα του.

Ο Κέντρικ Ναν δεν έχει «κοπεί» από κάποια ομάδα, αλλά είναι ελεύθερος εδώ και καιρό και είναι ένα όνομα, που έχει κεντράρει το «τριφύλλι». Δεν είναι, όμως, το μοναδικό. Ο Τέρενς Ντέιβις και ο Τζέιλεν Νοουέλ είναι δύο ακόμα. Είναι πιο δύσκολες περιπτώσεις σε σχέση με τον Ναν, αλλά εδώ, που έχει φτάσει η κατάσταση, ο Παναθηναϊκός χτυπάει παντού και ό, τι (πολύ καλό) του κάτσει.

Την άλλη Δευτέρα υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά θεωρείται αδύνατο ο Αταμάν να έχει το νέο παίκτη στην διάθεσή του. Σίγουρα, όμως, μέχρι τις 3-4 Νοεμβρίου θα έχει αποκτηθεί γκαρντ και αυτός ο γκαρντ θα είναι από το πάνω ράφι, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνει πολλά χρήματα.

Ανάλογα με το πως θα πάει η ομάδα στους επόμενους αγώνες θα εξαρτηθεί και το αν θα γίνει μία ακόμη μεταγραφή. Ο Γιαννακόπουλος (οικονομικά) δεν λέει όχι, αλλά κι αυτό είναι ένα θέμα, που θα το αποφασίσει ο Αταμάν. Ή μάλλον θα το «αποφασίσουν» τα αποτελέσματα, που θα έρθουν στις επόμενες συναντήσεις του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή... Ναν στον ΠΑΟ φέρνει την πρώτη αποχώρηση - "Καμπάνα" για Γκραντ, ποιον διώχνει ο Αταμάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags