Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 56-55: Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι - θρίλερ στη Λεωφόρο - Ματσάρα της Τζόουνς! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-11-04 16:22:00

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι - θρίλερ στη Λεωφόρο - Ματσάρα της Τζόουνς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι - θρίλερ στη Λεωφόρο - Ματσάρα της Τζόουνς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Τριφύλλι κέρδισε τον Ολυμπιακό με 56-55 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο μεγάλο αγώνα της αγωνιστικής για την Α1 γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό με 56-55! Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη έβγαλαν χαρακτήρα και παρότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ, αντέδρασαν και πήραν την τεράστια νίκη. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η φοβερή Τζόουνς, πολύ καλή για τον Ολυμπιακό η Χριστινάκη. Αήττητες παραμένουν οι πράσινες, πρώτη γκέλα για τις πρωταθλήτριες Ελλάδας.

Ο ΠΑΟ πήρε νωρίς τη διαφορά μπαίνοντας ορμητικά και προηγούμενος με 7-0, οι ερυθρόλευκες ισοφάρισαν σε 10-10 και με ένα ακόμη σερί το σκορ πήγε στο 16-10. Οι φιλοξενούμενες δεν το έβαλαν κάτω και με ''όπλο'' το τρίποντο γύρισαν το ματς και το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ να έχει διαμορφωθεί στο 27-33. Η Νικολοπόλου αύξησε τη διαφορά στο +8 και έβαλε ζόρια στην ομάδα της Ελένης Καπογιάννη, η οποία είχε την υποστήριξη από τους φίλους του Τριφυλλιού στον κατάμεστο ''Τάφο του Ινδού''.

Τα τελευταία λεπτά ήταν αγχωτικά και οι εναλλαγές στο σκορ έδιναν και έπαιρναν. Η Νικολοπόλου έγραψε το 54-55 λίγο πριν τη λήξη του ματς, όμως το καλάθι της Τζόουνς 26'' πριν το φινάλε έβαλε σε θέση ισχύος τις πράσινες. Αυτό που χρειάζονταν οι πρωταθλήτριες ήταν ένα εύστοχο σουτ στην τελευταία επίθεση. Αυτό, όμως, δεν ήρθε και το παιχνίδι έληξε με τον Παναθηναϊκό να αποκτά γερό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσολάκος, Τζιοπάνος, Κωνσταντινίδου

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-10, 27-33, 40-45, 56-55

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags