Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φίλιπ Πετρούσεφ: "Χρειάζεται μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Πιο γρήγορα από Ναν ο Πετρούσεφ - Γι' αυτό τον θέλει ο Μπαρτζώκας"
| 2023-11-19 12:40:00

"Χρειάζεται μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Πιο γρήγορα από Ναν ο Πετρούσεφ - Γι' αυτό τον θέλει ο Μπαρτζώκας"

του Γιώργου Κτενά

Οι Αγγελόπουλοι δίνουν καλύτερο συμβόλαιο από NBA! Ποια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Σέρβου άσου, γιατί θα ταιριάξει άριστα στο πλάνο του Έλληνα προπονητή και πόσο γρήγορα θα τον δούμε να μπαίνει στο ροτέισον των Πειραιωτών...

Επιτακτική ανάγκη αποτελεί για τον Ολυμπιακό η ενίσχυση του ρόστερ και ο Φίλιπ Πετρούσε αποτελεί τον ιδανικό για την ενίσχυση στην front line των Ερυθρόλευκων.

Τα προβλήματα απουσιών στο Λιμάνι (Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ, Γκος και μέχρι πρότινος Σίκμα) έχουν δημιουργήσει ζήτημα στο ρόστερ του Γιώργου Μπαρτζώκα και η μεταγραφική ενίσχυση αποτελεί μονόδρομο.

Στο θέμα τού ψηλού Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Φίλιπ Πετρούσεφ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  ο οποίος δεν παίρνει χρόνο στους Κινγκς και πλέον σκέφτεται ζεστά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη - Χωρίς να γνωρίζει κανείς ποια θα είναι η τελικη απόφαση των Κινγκς για να το αποδεσμεύσουν ή οχι. 

Ο Ολυμπιακός εκτός από σίγουρο χρόνο συμμετοχής μπορεί να του προσφέρει και ένα συμβόλαιο καλύτερο από τα 600.000 δολάρια καθαρά που θα αποκομίσει φέτος στο ΝΒΑ, αν ολοκληρώσει τη σεζόν.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι φαίνεται ότι περιμένουν την απελευθέρωση του Πετρούσεφ από τους Κινγκς, προκειμένου να προσθέσουν τον 23χρονο άσο στο ρόστερ του Μπαρτζώκα και το sportdog απευθύνθηκε στον Τζίμη Κουστένη, άλλο βοηθό τού Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, που γνωρίζει άριστα τοσο το ΝΒΑ οσο, φυσικά, και την Ευρωλίγκα, προκειμένου να σκιαγραφήσουμε το αγωνιστικό προφίλ του.

"Για αυτό θέλει Πετρούσεφ ο Μπαρτζώκας - All around παίκτης - Ξέρει μπάσκετ και ταιριάζει παντού"

Κύριε Κουστένη, ποια είναι η άποψη που έχετε για τον Πετρούσεφ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό;

"Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός αν θα μπορέσει να πάρει τον Πετρούσεφ, θα τον βοηθήσει πολύ, Είναι εξαιρετικός και στα δύο μέρη του γηπέδου, γνωρίζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ και, άρα, δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, όπως ίσως χρειάστηκε ο Ναν και άλλοι παίκτες που έρχονται από το ΝΒΑ. Για τον Ολυμπιακό υπάρχει και αριθμητικό πρόβλημα με τις απουσίες και τους τραυματισμούς, είναι λιγοι στο ροτέισον, με συνεχόμενα παιχνίδια αυτοί οι παίκτες θα επιβαρύνονται διαρκώς. Για αυτο και χρειάζονται παίκτες".

Ποια είναι η θέση τού Πετρούσεφ στο παρκέ;

"Εξαιρετική ποιότητα, είναι all around παίκτης, είναι και στην περιφέρεια και κοντά στο καλάθι. Σουτάρει καλά, έχει, άμυνα, κατεβάζει μπάλα, είναι κλασικός Σέρβος".

Ταιριάζει σε αυτό που θέλει να παίξει ο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό;

"Το passing game που θέλει ο κόουτς Μπαρτζώκας, με γρηγορες εναλλαγες απο αμυνα σε επίθεση, μπορεί να τον υπηρετήσει άψογα. Έχει όλα τα τεχνικά στοιχεία, γρήγορο τρανζίσιον, γρήγορη μετάβαση, πολύ καλά τελειώματα, έχει όλο το πακέτο που ταιριάζει στον κόουτς Μπαρτζώκα. Και θα χρειαστεί μικρό διάστημα προσαρμογής. Ο κόουτς έχει πει ότι αν στα μέσα της χρονιάς είναι να επιλέξει παίκτη, θα πρόκειται για κάποιον που να ταιριάζει στην ομάδα για να το εντάξει άμεσα. Μπορεί να παίξει με όλους τους παίκτες στην περιφέρεια, μέσα στα καλάθι, ξέρει μπάσκετ".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη επένδυση Αγγελόπουλων - Έτοιμο Plan b για Πετρούσεφ - Έκπληξη με Έλληνα γκαρντ στον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags