Facebook Pixel Στην τουρκική πρεσβεία ο Αταμάν! Υποδέχθηκε τον Ερντογάν
| 2023-12-07 15:54:00

ΒΙΝΤΕΟ από την υποδοχή Αταμάν σε Ερντογάν - Αποκαλυπτικός διάλογος - Θέλει... φιλικό με Μητσοτάκη!

Sportdog Team

Ο Τούρκος πρόεδρος έφυγε με άδεια από το ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού για να υποδεχτεί τον Τούρκο πρόεδρο στην τουρκική πρεσβεία

Μϊα ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Τουρκική Πρσβεία στο πλαίσιο της ολιγόωρης παρουσίας του στην Ελλάδα την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023.

Ο Εργκίν Αταμάν με ειδική άδεια έφυγε για λίγες ώρες από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έφτασε στην τουρκική πρεσβεία για να υποδεχθεί στην Αθήνα τον Τούρκο πρόεδρο ως το πιο εξέχων στέλεχος της τουρκικής χώρας που εργάζεται στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού περίμενε τον Τούρκο Πρόεδρο στην είσοδο του κτιρίου της πρεσβείας και τον καλωσόρισε με θερμό τρόπο στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια οι δύο άνδρες μπήκαν μαζί στην τουρκική πρεσβεία.

Ο Ερντογάν είχε σύντομο διάλογο με τον Αταμάν, με τον οποίο συνδέονται με στενή φιλία και έχουν επικοινωνήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, όταν ο έμπειρος προπονητής εργαζόταν σε συλλόγους της χώρας του, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν αμφότεροι εντός της πρεσβείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον διάλογο που είχαν, ο Ερντογάν είπε στον Αταμάν: «Είπα στον Μητσοτάκη πως παίζω μπάσκετ. Μου είπε πως παίζει κι αυτός. Να οργανώσουμε ένα φιλικό όταν έρθει στην Άγκυρα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags