Facebook Pixel Νέα σπουδαία εξέλιξη για το ελληνικό μπάσκετ - Στο ΣΕΦ το Eurobasket 2025!
| 2023-12-11 19:33:00

Νέα σπουδαία εξέλιξη για το ελληνικό μπάσκετ - Στο ΣΕΦ το Eurobasket 2025!

Sportdog Team
Νέα σπουδαία εξέλιξη για το ελληνικό μπάσκετ - Στο ΣΕΦ το Eurobasket 2025!

Μετά το Προολυμπιακό τουρνουά, η Ελλάδα και το ΣΕΦ αναλαμβάνουν ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση.

Στο ΣΕΦ θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ενός από τους τέσσερις ομίλους στο Eurobasket Γυναικών του 2025, αλλά και η τελική φάση της διοργάνωσης!

Το EuroBasket Γυναικών θα κάνει τζάμπολ στις 19 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί έπειτα από δέκα μέρες, στις 29 του ίδιου μήνα, ενώ συνδιοργανώτριες της Ελλάδας θα είναι η Τσεχία, η Γερμανία και η Τσεχία.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«To στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» στον Πειραιά θα είναι η έδρα του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2025 στην Ελλάδα. Το ΣΕΦ είναι το γήπεδο στο οποίο θα φιλοξενηθεί η τελική φάση της διοργάνωσης, καθώς και οι αγώνες ενός εκ των τεσσάρων ομίλων.

Γνωστό για την ιστορία του και για τη φιλοξενία κορυφαίων αθλητικών εκδηλώσεων, το 11.847 θέσεων γήπεδο, θα προσθέσει μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση στο δικό του βιογραφικό, καλωσορίζοντας το Ευρωμπάσκετ Γυναικών για πρώτη φορά, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα θα φιλοξενήσει και ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά Τουρνουά της FIBA.

Η ανακοίνωση του Πειραιά, ως οικοδέσποινας πόλης, συμπίπτει με την επίσκεψη της προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του προέδρου της EOK, Βαγγέλη Λιόλιου στο σπίτι του μπάσκετ στη Γενεύη, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Ο Μητσοτάκης δεν έκανε τη χάρη στον Ολυμπιακό" - Αποθέωση σε Αγγελόπουλους! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags