Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ταύρος" ο Γιάννης για την μπάλα του αγώνα: "Πήγαινε να μου φέρεις την γαμ..." - ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
| 2023-12-14 13:40:00

"Ταύρος" ο Γιάννης για την μπάλα του αγώνα: "Πήγαινε να μου φέρεις την γαμ..." - ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Sportdog Team
"Ταύρος" ο Γιάννης για την μπάλα του αγώνα: "Πήγαινε να μου φέρεις την γαμ..." - ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Έτρεξε στα αποδυτήρια και έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια των Ιντιάνα Πέισερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας στο NBA, καθώς πέτυχε 64 πόντους και ζήτησε τη μπάλα του αγώνα αλλά οι Πέισερς την πήραν και του έδωσαν μια άλλη.

Σε βίντεο που εμφανίστηκε στα social media δείχνει τον Greek Freak να λέει σε κάποιον: «Πήγαινε να μου φέρεις την γαμ@@@ την μπάλα» και στη συνέχεια έτρεξε μόνος του στα αποδυτήρια χωρίς να μπορεί να τον σταματήσει κανείς.

Εκεί ακούγονται οι Μπάντι Χιλντ, Μάιλς Τέρνερ και διάφοροι παίκτες της Ιντιάνα: «Θες την μπάλα; Δεν θα την πάρεις» και οι Πέισερες αποκάλυψαν πως «τη μπάλα που ήθελε ο Γιάννης, εξ αρχής την είχε κάποιος από το τιμ των Μπακς», αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι έλεγαν ψέματα.

 

Από το οπτικοακουστικό υλικό φαίνεται πως ο γκαρντ των φιλοξενούμενων Μπάντι Χιλντ φωνάζει «κρατήστε τη μπάλα» και μαζί του ο συμπαίκτης του Μάιλς Τέρνερ. Στη συνέχεια, ο Τέρνερ γελάει και κάποιος συμπαίκτης του που δεν φαίνεται, αλλά ακούγεται προσθέτει: «Μην του τη δώσετε!». 

Μετά στη συνέντεξη Τύπου ο Έλληνας σούπερ σταρ ανέφερε πως του έδωσαν μια άλλη μπάλα και όχι αυτή του αγώνα, καθώς αναγνωρίζει πότε μια μπάλα είναι καινούργια και με ποια έχει γίνει αγώνας, ενώ δεν είχε πάρει και καμία από τους τελικούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags