Facebook Pixel Η διαφορετική τοποθέτηση Μπαρτζώκα - Σάρας για την απουσία παίκτη λόγω... γέννας - Το ΒΙΝΤΕΟ που έγινε Viral!
| 2023-12-16 12:23:00

Η διαφορετική τοποθέτηση Μπαρτζώκα - Σάρας για την απουσία παίκτη λόγω... γέννας - Το ΒΙΝΤΕΟ που έγινε Viral!

Sportdog Team
Η διαφορετική τοποθέτηση Μπαρτζώκα - Σάρας για την απουσία παίκτη λόγω... γέννας - Το ΒΙΝΤΕΟ που έγινε Viral!

Η διαφορά Σάρας με Μπαρτζώκα στη γέννηση ενός παιδιού.

Ο Άλεκ Πίτερς απουσίαζε από την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ για την 14η αγωνιστική της Euroleague για τη γέννηση της κόρης του και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για αυτό, και αναρωτήθηκε αν πρέπει να επικαλιστεί τη θεά τύχη, αφού αυτή ήταν η 3η γέννα παίκτη του φέτος.

Αυτό μας θύμισε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν έξι χρόνια (Μάιος 2017) στη Λιθουανία με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους να είναι προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας και να έχει δώσει άδεια στον σημαντικό παίκτη του, Αουγκούστο Λίμα εν μέσω ημιτελικών πρωταθλήματος, ώστε να μην χάσει τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

«Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, να του πω τι;»

Η διαφορά των δύο προπονητών φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά από κάθε ματς.

«Η παρουσία του Πίτερς απόψε προφανώς ήταν σημαντική, είναι ο καλύτερος σουτέρ μας και ο πρώτος μας σκόρερ. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, να του πω τι; Θα το συζητήσουμε εσωτερικά, θα δούμε πώς θα το χειριστούμε, δεν μπορούσα γι' αυτό το πράγμα να κάνω κάτι άλλο», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα από τη Βαλένθια, ενώ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε δεχθεί το 2017 συνέντευξη από νεαρό δημοσιογράφο για την απουσία του Αουγκούστο Λίμα και απάντησε: 

«Με ρωτάς τι πιστεύω εγώ για κάτι τέτοιο; Εγώ του έδωσα άδεια να φύγει. Έχεις παιδιά; Όταν θα αποκτήσεις παιδιά μικρέ θα καταλάβεις! Διότι αυτό είναι το μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης».

«Να επικαλεστώ τη θεά τύχη; Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό σε κρίσιμα παιχνίδια;»

Επίσης, στην αρχή της συνέντευξης Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευχήθηκε τα καλύτερα για την οικογένεια Πίτερς, αλλά στάθηκε πως ήταν ο 3ος παίκτης του φέτος που γεννιέται ένα παιδί του εν μέσω... κρίσιμων παιχνιδιών.

«Τι να πω για το θέμα του Πίτερς; Γέννησε η γυναίκα του τελικά την ώρα του αγώνα, να του ευχηθούμε τα καλύτερα. Να πούμε ότι έχουν γεννήσει τρεις παίκτες μας σε τρεις αγώνες μας φέτος. Ο Γουίλιαμς-Γκος, ο Φαλ και τώρα ο Πίτερς. Τι να πω, να επικαλεστώ τη θεά τύχη; Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό σε κρίσιμα παιχνίδια;», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός, ενώ ο Λιθουανός και νυν κόουτς της Φενέρμπαχτσέ είχε δεχθεί μια παρόμοια ερώτηση για τη σημαντικότητα των αγώνων και απάντησε: 

«Νομίζεις πως το μπάσκετ είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή; Ένας ημιτελικός είναι σημαντικός; Ένας ημιτελικός, σημαντικός για ποιον; Την Ζαλγκίρις… Είδες τον αριθμό των φιλάθλων; Όταν δεις το πρώτο σου παιδί τότε θα καταλάβεις ποιο είναι το σημαντικό πράγμα στη ζωή. Έλα και πες μου τότε! Διότι καμία στιγμή στη ζωή δεν μπορεί να θεωρηθεί πιο μαγική από τη γέννηση ενός παιδιού. Πίστεψε με. Ούτε οι τίτλοι, ούτε τίποτα! Ο Λίμα βρίσκεται στα ουράνια από την ευτυχία αυτή τη στιγμή και εμένα αυτό με κάνει χαρούμενο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags