Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποφασίζει για τους ξένους ο Μπαρτζώκας: Ποιον θα κόψει για το Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-02-15 10:42:00

Αποφασίζει για τους ξένους ο Μπαρτζώκας: Ποιον θα κόψει για το Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Ηράκλειο με στόχο να κατακτήσει το τρίτο του σερί Κύπελλο Ελλάδας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να αποφασίσει για την 7άδα των ξένων.

Το Final8 του Κυπέλλου Ελλάδας ανοίγει απόψε τις πύλες του στην Κρήτη με τον Ολυμπιακό, όμως, να αγωνίζεται την Παρασκευή με το Περιστέρι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καταστρώνει τα πλάνα του και έχει ως μοναδική απουσία τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. 

Ο Σέρβος σέντερ θα παραμείνει στην Αθήνα και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Έλληνα προπονητή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όσον αφορά τους ξένους, έχει δηλώσει τους: Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Άλεκ Πίτερς, Μουστάφα Φαλ, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ και Ίγκνας Μπραζντέικις και ένας από αυτούς πρέπει να κόβεται σε κάθε ματς.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν εφτά ξένους, αλλά δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 6. Ο Λουκ Σίκμα με τις εμφανίσεις του δεν υπολογίζεται και πολύ ενώ ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Σακίλ ΜακΚίσικ. Αν ο Έλληνας τεχνικός αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον ΜακΚίσικ, τότε εκτός θα μείνει ο Μπραζντέικις.

Οι Πειραιώτες έχουν δικαίωμα μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης να κάνουν αλλαγές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags