Facebook Pixel "Πάντα δύσκολα στο ΣΕΦ"
| 2012-02-11 10:35:00

"Πάντα δύσκολα στο ΣΕΦ"

"Πάντα δύσκολα στο ΣΕΦ"

Δύσκολο έργο θα έχει ο Παναθηναϊκός αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Μάικ Μπατίστ. "Το ντέρμπι θα κριθεί στις άμυνες", εκτίμησε.

"Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στον Πειραιά. Ειδικά όταν πρέπει να επιβιώσεις σε ένα άλλο γήπεδο όπως το ΣΕΦ και στρεσάρεσαι περισσότερο. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά. Θα δώσουμε μια μάχη. Ξέρουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά θα πάμε στο ΣΕΦ με μοναδικό στόχο τη νίκη. Πάντα παίζουμε μόνο για τη νίκη κι αυτό δεν αλλάζει", υπογράμμισε ο Μάικ Μπατίστ σε δηλώσεις του στην "Πράσινη".

Στην συνέχεια μίλησε:

Για τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί σημαντικά και γενικότερα έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ του. Άλλωστε, περιμένουν αυτό το ματς για να παίξουν μέσα στην έδρα τους κόντρα σε μας. Πραγματικά θα πρέπει να κάνουμε μια εξαιρετική προσπάθεια".

Για το πού θα κριθεί το ντέρμπι: "Στην άμυνα. Για μένα τουλάχιστον... Επιθετικά έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος και έτσι πραγματικά πιστεύω πως η άμυνα θα κρίνει τα πάντα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags