Facebook Pixel To παρών και οι Αγγελόπουλοι
| 2012-02-11 20:41:00

To παρών και οι Αγγελόπουλοι

To παρών και οι Αγγελόπουλοι

Χωρίς τον Πέρο Άντιτς, αλλά με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να δίνουν το «παρών», πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, όπως και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας, βρέθηκαν στο ΣΕΦ το απόγευμα του Σαββάτου και παρακολούθησαν την προπόνηση των Κυπελλούχων Ελλάδος, θέλοντας έτσι να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την ψυχολογία των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Μέρος της προπόνησης παρακολούθησε και ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος, όμως, δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί απο την Τετάρτη. Έτσι, ο Σκοπιανός, αφού παρακολούθησε για λίγη ώρα την προπόνηση, στη συνέχεια αποχώρησε με προορισμό το νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του και η συμμετοχή του στο αυριανό ντέρμπι θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Από την άλλη πλευρά, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συμμετείχε κανονικά και στην σημερινή προπόνηση και υπάρχουν σκέψεις να βρίσκεται στην δωδεκάδα.

Πριν από ένα ντέρμπι κανείς δεν γνωρίζει ποιο μπορεί να είναι το... κρυφό χαρτί κάποιου προπονητή, αλλά η λογική λέει πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν ετοιμάζει κάποια έκπληξη στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Εκτός δωδεκάδας θα μείνουν και πάλι οι Δημήτρης Κατσίβελης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Μιχάλης Πελεκάνος και ανάλογα με το πως θα είναι ο Πέρο Άντιτς, θα αποφασιστεί αύριο εάν θα αγωνιστεί ο Σκοπιανός ή ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags