Κάθε χρόνο έκανε βήματα προς τα πάνω, από την καθιέρωση πέρασε στα πλέι οφ και παρότι φέτος το… παράκανε, μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι έχει μια συνέχεια.

Πραγματική εκτόξευση είναι αυτή που πραγματοποιούν οι δύο νεοφώτιστοι στην κατηγορία, το Ρέθυμνο και ο ΚΑΟΔ. Δεν είναι απλώς ότι σώθηκαν από νωρίς σε μια χρονιά που έτσι κι αλλιώς… δεν μπορούσες να πέσεις. Είναι το μπάσκετ που παίζουν, η δεδομένη για τους Κρητικούς και πιθανότατη για τους Δραμινούς παρουσία τους στα πλέι οφ, το μπάσκετ που παίζουν και κατ’ επέκταση η… μόδα που έχουν κάνει στις πόλεις τους το άθλημα και το ταλαίπωρο πρωτάθλημα.

Οι επιλογές παικτών που έκαναν οι δύο προπονητές αποδεικνύονται στην πράξη πολύ… ψαγμένες, με τον Καλαφατάκη να είχε και το πρόσθετο… βάσανο για τα μερεμέτια αφού η πρώτη ομάδα φτιάχτηκε στο παρά πέντε. Το αποτέλεσμα τους δικαιώνει όχι μόνο λόγω της βαθμολογικής συγκομιδής, αλλά και λόγω του θεάματος που προσφέρουν, αποφεύγοντας κατά συνείδηση σκοπιμότητες ακόμα κι αν αυτό τους έχει στοιχίσει ίσως το… κάτι παραπάνω.

Πηγή: Εξέδρα