Δημήτρης Πρίφτης: Επιτυχημένη κρίθηκε η παρουσία του Δημήτρη Πρίφτη στην τεχνική ηγεσία της Ρέτζιο Εμίλια, με τη διοίκηση να του προσφέρει διετή επέκταση συνεργασίας. Ο 55χρονος τεχνικός είπε το «ναι», έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο διάρκειας έως το 2026 και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η παραμονή του. 

O Δημήτρης Πρίφτης οδήγησε την ιταλική ομάδα στα πλέι οφ της Serie A και εν συνεχεία στην κατάληψη της πέμπτη θέσης στον βαθμολογικό πίνακα. Επιπρόσθετα, υπό την τεχνική καθοδήγησή του, η Ρέτζιο Εμίλια συμμετείχε στο Final-8 του Κυπέλλου Ιταλίας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ρέτζιο Εμίλια, ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε: «Η πρώτη μου χρονιά εδώ αντιστοιχούσε σε μια υπέροχη σεζόν για εμένα, τόσο ως προπονητής όσο και προσωπικά. Εκτίμησα πολύ τη συνεργασία που είχα με όλους τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και εν γένει με τους κατοίκους της πόλης. Ένιωσα αγάπη για την ομάδα και την πόλη και είμαι πραγματικά ευγνώμων που αυτό το ταξίδι θα συνεχιστεί. Θέλω να ευχαριστήσω την ιδιοκτησία και τη διοίκηση για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς εμένα και προφανώς που μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσω να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου. Πρέπει να έχουμε πίστη στη δουλειά μας και, πάνω από όλα, πρέπει να το κάνουμε μαζί, ως μια μεγάλη ομάδα, για να "χτίσουμε" άλλη μια σεζόν επιτυχιών».