Facebook Pixel Η απάντηση των ολυμπιακών "κύκλων" στον Θανάση...
| 2012-02-24 23:42:00

Η απάντηση των ολυμπιακών "κύκλων" στον Θανάση...

Η απάντηση των ολυμπιακών "κύκλων" στον Θανάση...

Μέσω κύκλων η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στον Θανάση Γιαννακόπουλο για τον Σπανούλη κι όχι μόνο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να δώσουν εξηγήσεις για όλα τα θέματα, πάνω στα οποία ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει πως υπήρξε «συμφωνία κυρίων», η οποία αναιρέθηκε από τους Αγγελόπουλους.

Για τον Σπανούλη: Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως δεν υπήρξε καμία συμφωνία και πως ουδέποτε ο Σκινδήλιας δεσμεύτηκε στον Γιαννακόπουλο πως ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει στη μεταγραφή του. «Με ποιο αντάλλαγμα να κάναμε κάτι τέτοιο;» λένε χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι» και τονίζουν πως η μεταγραφή ανακοινώθηκε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ, αφού με τον παίκτη είχαν συμφωνήσει λίγο νωρίτερα. Αρα, σύμφωνα πάντα με τον Ολυμπιακό, δεν υπήρε καμία συμφωνία στις 12 και αναίρεση στις 3, όπως υποστηρίζει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Για τη μείωση του μπάτζετ και των δύο ομάδων: Ουδέποτε, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, υπήρξε τέτοια συμφωνία. «Αφού δεν μιλούσαμε...» λένε χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι» και συμπληρώνουν «πώς είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο, όταν η διαφορά στα δύο ρόστερ ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ».

Για τα τηλεοπτικά της Ευρωλίγκας: Ο Ολυμπιακός παραδέχεται πως έγινε συνάντηση στο «Πεντελικόν» και υπήρξε πράγματι συμφωνία για κοινό μέτωπο, αλλά αναφέρουν πως τον Σεπτέμβριο υπήρξε νέα συνάντηση στο «Χίλτον», η οποία κρατήθηκε μυστική, στην οποία και οι δύο ομάδες συμφώνησαν με την διοργανώτρια αρχή για τα έσοδα από τα τηλεοπτικά. Στην συνάντηση αυτή ήταν παρόντες οι Μπερτομέου, Π. Αγγελόπουλος, Π. Γιαννακόπουλος, Χρήστος Σταυρόπουλος, Γιώργος Σκινδήλιας και Μάνος Παπαδόπουλος.

Για τα εισιτήρια του περσινού τελικού: Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως για πρώτη φορά υπήρξε ταυτοποίηση από την Αστυνομία και αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται δια να ομιλεί για το θέμα, καθώς από τον Ολυμπιακό «κόπηκαν» λόγω ποινικού μητρώου 30 άτομα και από τον Παναθηναϊκό 90.

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags