Facebook Pixel Έπεσαν από τα σύννεφα
| 2012-03-02 11:20:00

Έπεσαν από τα σύννεφα

Έπεσαν από τα σύννεφα

Πώς αντέδρασαν οι Γιαννακόπουλοι στην πρόταση του Βγενόπουλου να τους τιμήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η παρουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου στον Παναθηναϊκό έχει "σημαδευτεί" από πολλές εκπλήξεις, θετικές ή αρνητικές.

Ο 59χρονος επιχειρηματίας αρέσκεται να ακολουθεί την τακτική της έκπληξης κι αυτό έκανε και χθες με επιστολή που απέστειλε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, ζητώντας μεταξύ άλλων να τιμηθούν ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πριν από το μεγάλο ντέρμπι του "τριφυλλιού" με τον Ολυμπιακό.

Αυτή ήταν μία κίνηση που δεν περίμενε κανένας στο μικρόκοσμο του Παναθηναϊκού, καθώς τα δύο αδέλφια μόνο καλές σχέσεις δεν έχουν πλέον με τον "mister MIG".

"Είστε σίγουροι πως ζήτησε να μας τιμήσουν;", ήταν η πρώτη αντίδραση του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου όταν ενημερώθηκαν για την πρόταση "Βγενό" στο ΔΣ.

Ηταν φανερό πως και οι δύο έπεσαν από τα σύννεφα και δεν περίμεναν από τον πρώην "συμπαίκτη" τους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να προβεί σε μία κίνηση που δεν έχει κάνει κανένας άλλος παράγοντας της ομάδας.

Οι σχέσεις τους μπορεί να έχουν ψυχρανθεί, αλλά δημόσια πολλές φορές ο Βγενόπουλος έχει πλέξει το εγκώμιο στα δύο αδέλφια για όσα έχουν προσφέρει στον σύλλογο.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags