ΚΑΟ Μελισσίων: Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι μεταξύ της Ηλιούπολης με τα Μελίσσια για τη National League 2, που ολοκληρώθηκε με 70-69, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να κάνουν καταγγελίες πως παίκτης της ομάδας δέχτηκε ρατσιστική επίθεση, ενώ όταν υπήρξε αντίδραση βγήκαν μέχρι και μαχαίρια!
«Την ήττα με 70-69 εκτός έδρας γνώρισε χθες το απόγευμα η ομάδα μας στην Ηλιούπολη σε ένα παιχνίδι που περνάει αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα, καθώς στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια, αφού προηγήθηκε ρατσιστική επίθεση σε βάρος παίκτη της ομάδας μας. Συγκεκριμένα κατά το 4ο δεκάλεπτο του αγώνα μία ομάδα 15 περίπου μαυροφορεμένων "φίλων" των γηπεδούχων επιτέθηκε φραστικά με άκρως ρατσιστικά και υποτιμητικά λόγια προς παίκτη της ομάδας μας που βρέθηκε στο παρκέ ύστερα από προσπάθεια διεκδίκησης της μπάλας. Φίλαθλος και συγγενής παίκτη της δικής μας ομάδας απευθυνόμενος προς την ομάδα των ατόμων αυτών τους ζήτησε με καλό τρόπο να μη βρίζουν και να δείχνουν σεβασμό στους αθλητές. Ακολούθησε συμπλοκή, στο γήπεδο έφθασαν σχεδόν αμέσως και άλλοι μαυροφορεμένοι και επιτέθηκαν στον φίλαθλο της ομάδας μας με μπουνιές, κλωτσιές, ενώ βγήκαν και μαχαίρια!
Διαβάστε επίσης...
Χάρη στη γενναία συμβολή γονέων αθλητών και υγιών φιλάθλων και των δύο ομάδων δε θρηνήσαμε κάποιο θύμα. Είναι αξιοσημείωτο πως κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν υπήρχε καθόλου παρουσία αστυνομίας! Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που κάποιοι κάνουμε το χόμπι μας ακολουθώντας το άθλημα που αγαπάμε, που οι νεαροί αθλητές και προπονητές προσπαθούν να κτίσουν τις καριέρες τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, αλλά και παίκτες και προπονητές λίγο μεγαλύτεροι ιδρώνουν καθημερινά για το πάθος τους με το άθλημα, οι ίδιες οι ομάδες τους να επιτρέπουν και να ανέχονται στους κόλπους τους τέτοιου είδους ανθρώπους, που με τις συμπεριφορές τους καταστρέφουν τα πάντα. Και πραγματικά είναι να απορεί κανείς τι ακριβώς θεωρούν ότι μπορεί να κερδίζουν από τέτοιες παρουσίες στους αγωνιστικούς χώρους οι ομάδες! Επίσης σε οποιοδήποτε άλλο πολιτισμένο μέρος του κόσμου τέτοιες χυδαίες ρατσιστικές επιθέσεις, όπως και πράξεις βίας θα τιμωρούνταν παραδειγματικά, δυστυχώς και σε αυτόν τον τομέα υστερούμε πολύ».
Ο προπονητής της ομάδας, Έκτορας Οικονομόπουλος, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην Ηλιούπολη για τη νίκη, όχι όμως και για την φιλοξενία. Το να βγαίνουν μαχαίρια στην κερκίδα, να ματώνουν συγγενείς παικτών μου και να απαιτώ μετά εγώ να παίξουν συγκεντρωμένα νομίζω είναι αστείο. Ντρέπομαι ειλικρινά! Τι να πω για το παιχνίδι: Δε θέλω να σχολιάσω πολλά, θα πω μόνο ότι θα ήθελα την συνεργασία από τους αρμόδιους φορείς, αν θέλετε να έχουμε ανάπτυξη στον χώρο του μπάσκετ. Το να θέλετε νεανικές ομάδες με υγεία και να μας αντιμετωπίζουν εκτός γηπέδου έτσι είναι αστείο. Εντός γηπέδου επίσης έχω παράπονα και όχι μόνο από αυτό το παιχνίδι. Όποιος πάει να κοροϊδέψει τον διαιτητή με flopping κερδίζει φάουλ. Kάθε ομάδα έχει ένα έμπειρο παιδί που αρπάζει τα χέρια μας, παθαίνει "ηλεκτροπληξία" και μετά βολές κατευθείαν. Είμαστε σε κάθε παιχνίδι με παίκτες κλειδιά με 3 φάουλ δεκάλεπτο και 30-35 βολές. Τώρα έρχεται η Νάξος και εύχομαι να αντιμετωπιστούμε με σεβασμό. Μαζί για το καλό του παιχνιδιού. Είμαι περήφανος για την προσπάθειά των παικτών μου σε αυτές τις συνθήκες», αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΑΟ Μελισσίων. 
                        
    
                                                                Super League
                            
                                                                Premier League
                            
                                                                Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
                            
                                                                Champions League
                            
                                                                Europa League
                            
                                                                UEFA Conference League
                            
                                                                Bundesliga
                            
                                                                Serie A
                            
                                                                La Liga
                            
                                                                Ligue 1
                            
                                                                Superleague 2
                            
                                                                Κύπελλο Ελλάδας 
                            
                                                                                                 Euroleague
                            
                                                                                                 Basket League
                            
                                                                                                 NBA
                            
                                                                                                 Eurocup
                            
                                                                                                 Basketball Champions League
                            
                                                                                     Volley
                        
                                                                                     Tennis
                        
                                                                                     Πόλο
                        
                                                                                     Στίβος
                        
                                                                                     Αυτοκίνητο