Facebook Pixel «Δεν παίρνουμε αντι-Βασιλόπουλο»
| 2011-02-09 20:37:00

«Δεν παίρνουμε αντι-Βασιλόπουλο»

«Δεν παίρνουμε αντι-Βασιλόπουλο»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής για να καλυφθεί το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Παναγιώτη Βασιλόπουλου.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες που φτάσαμε στον τελικό. Πετύχαμε το στόχο μας και είμαι ευχαριστημένος και από την απόδοση. Κερδίσαμε σε όλα τα δεκάλεπτα. Θέλαμε να τρέξουμε, να παίξουμε τον αιφνιδιασμό, είχαμε θέληση. Ο Έρτσεγκ ήταν πολύ εύστοχος, όλη η ομάδα προσπάθησε. Θέλω να ευχηθώ ο μεγάλος τελικός να γίνει σε μια καλή και μπασκετική ατμόσφαιρα», είπε αρχικά.

Για την περίπτωση απόκτησης παίκτη στη θέση του τραυματία Βασιλόπουλου: «Δεν υπάρχει να πάρουμε κάποιον άλλο παίκτη. Έχω 15 έτοιμους παίκτες. Εγώ σκέφτομαι να ετοιμάσω το ρόστερ που έχω δουλέψει εδώ και 6 μήνες και τίποτα άλλο. Όλο το προπονητικό και ιατρικό τιμ προσπάθησε πάρα πολύ μετά τον (πρώτο) τραυματισμό του Παναγιώτη.

Δεν περίμενα καν να τον χρησιμοποιήσω στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τον έβαλα όμως και βοήθησε. Είναι ένας από τους παίκτες με τη μεγαλύτερη θέληση στην Ευρώπη. Κρίμα για το παιδί...»

Για τη νέα σύμπτωση ώρας του αγώνα με τον Ίκαρο με το ποδόσφαιρο ντέρμπι με τον Άρη: «Δεν είμαι υπεύθυνος προγράμματος. Οι άνθρωποι που κανονίζουν πρέπει να συγκεντρωθούν και να είναι πιο υπεύθυνοι...»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags