Facebook Pixel "Δεν αφήσαμε το κακό να τριτώσει"
| 2012-03-11 14:18:00

"Δεν αφήσαμε το κακό να τριτώσει"

"Δεν αφήσαμε το κακό να τριτώσει"

Ο Περπέρογλου μιλάει για τη μεγάλη επιστροφή από το -13, την κατάκτηση του 13ου κυπέλλου και το ξέσπασμα χαράς στο "πράσινο στρατόπεδο".

Ο Στράτος Περπέρογλου θα ήθελε να είχε παίξει περισσότερο στον τελικό. Αυτό ωστόσο δεν αφαίρεσε τόσο δα από τη χαρά που ένιωσε, μαζί με τους συμπαίκτες του, για την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, στο συγκλονιστικό τελικό του Σαββάτου.

«Τι διαφορετικό όμως είχε αυτό το τρόπαιο από τα προηγούμενα και προκάλεσε τόσο έξαλλους πανηγυρισμούς στο φινάλε;», ρωτήσαμε δικαιολογημένα τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος –στο δρόμο για το πούλμαν- υπήρξε σαφέστατος:

«Όπως και να το κάνεις, οι προηγούμενοι δύο τελικοί που χάσαμε είχαν δημιουργήσει μια έξτρα πίεση που έπρεπε να αποβάλλουμε. Ίσως για αυτό αντιδράσαμε έτσι στο τέλος. Παράλληλα αποκτήσαμε και το ψυχολογικό αβαντάζ για την επόμενη μάχη με τον Ολυμπιακό».

Μέχρι το …μεθύσι πάντως από το νέκταρ της επιτυχίας, ο δρόμος ήταν δύσβατος, καθώς χρειάστηκε να καλυφθεί διαφορά 13 πόντων. «Όντως, όταν ο Ολυμπιακός ξέφυγε με τέτοια διαφορά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, αισθανθήκαμε κάπως άβολα, λογικό είναι να φοβηθείς και λίγο. Παρόλα αυτά δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια και με τα ψυχικά αποθέματα που είχαμε πετύχαμε την ανατροπή».

Οπλισμένος πλέον με περίσσια αυτοπεποίθηση ο Παναθηναϊκός καλείται να φέρει εις πέρας τις επόμενες αποστολές του, με πρώτη και κύρια, την πρόκριση στο Final Four, αποκλείοντας τη Μακάμπι. «Τώρα εκεί στρέφουμε την προσοχή μας. Το κύπελλο ήταν ο πρώτος στόχος, αλλά όχι ο βασικός. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο πιο πετυχημένα γίνεται και θα προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό».

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags