Facebook Pixel Είστε γραφικοί! Και υπεύθυνοι!
| 2012-03-15 14:50:00

Είστε γραφικοί! Και υπεύθυνοι!

Είστε γραφικοί! Και υπεύθυνοι!

Η γραφικότητα δεν έχει σταματημό στο ελληνικό μπάσκετ και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι συναγωνίζονται ποιος θα γίνει πιο γραφικός... Και δυστυχώς, πιο ...επικίνδυνος!

Μέχρι τώρα και μετά τη λήξη του ντέρμπι, είχαμε τα φαινόμενα των ερυθρόλευκων αποχρώσεων με την ανακοίνωση που εξεδόθη εξαιτίας του σχολίου που έκανε ένας δημοσιογράφος στη διάρκεια του τάιμ άουτ.

Και συνέχισε με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αγγέλου σχετικά με την προπονητική ντροπή του Ομπράντοβιτς... Και για να μην ξεχνιόμαστε, υπάρχει και η επίθεση με τα ...λόγια αβροφροσύνης του Θανάση Γιαννακόπουλου προς τον Γιώργο Σκινδήλια πριν τον τελικό.

Κι εκεί που πιστέψαμε ότι κάπου εκεί το γαϊτανάκι της ευθείας αντιπαράθεσης σταματά, έρχεται σήμερα ο Παναθηναϊκός (χωρίς να υπάρχει ουδείς προφανής λόγος) να καταθέσει μήνυση για το μπλουζάκι που φορούσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με την περίφημη (πια) επιγραφή 18-2.

Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλοι έχουν ξεφύγει... Η γραφικότητα μπορεί να είναι και συμπαθής, αλλά όταν μιλάμε για τον ελληνικό αθλητισμό, γίνεται επικίνδυνη. Οι δύο οικογένειες απλά δείχνουν ότι δεν ασχολούνται με το μείζον πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας. Και εξωθούνται από τον εγωισμό και τα πάθη τους σε κινήσεις που δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα και δημιουργούν ένα σκηνικό τρόμου πάνω από τους επερχόμενους τελικούς του πρωταθλήματος.

Από εδώ και πέρα, ότι για ό,τι συμβεί στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό υπεύθυνες θα είναι οι διοικήσεις των δύο ομάδων. Που ισχυρίζονται ότι επιθυμούν την ομαλότητα, την ηρεμία, την έλλειψη βίας... Τρίχες! Τρίχες κατσαρές... Δεν τους καίγεται καρφί!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags