Ο Έλληνας γκαρντ της Μακάμπι, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Israel Hayom" στην οποία δεν έκρυψε και την πίκρα του που δεν κατάφερε να κερδίσει ένα πρωτάθλημα όσο αγωνιζόταν επί ελληνικού εδάφους. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον συμπαίκτη του Σοφοκλή Σχορτσανίτη αλλά και την οικονομική κρίση στην Ελλάδα

"Δεν πρόκειται να πω ψέματα. Μερικές φορές κάθομαι στον πάγκο και αναρωτιέμαι γιατί δεν παίζω περισσότερο. Δεν νομίζω ότι έχασα την αυτοπεποίθηση μου. Υπάρχουν μέρες που μου είναι δύσκολο να σηκωθώ το πρωί. Δούλεψα πολύ για να βρω τη δύναμη να ανέβω ψυχολογικά. Δούλεψα με τη ψυχολογία και τώρα, ακόμα και αν δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση, τουλάχιστον μπορώ να ζω ήρεμος με αυτήν. Μίλησα με τον κόουτς Μπλατ και μου εξήγησε τι πρέπει να βελτιώσω. Προσπαθώ να μπω στη θέση του και καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να δουλεύεις με 15 παίκτες. Κατάλαβα ότι αν σκέφτομαι αρνητικά, πληγώνω τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου. Δεν είμαι ποτέ μόνος. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν. Δεν είμαι πια 22 ετών και βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Έμαθα να έχω υπομονή", είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι οι φίλαθλοι φωνάζουν το όνομά του, είπε: "Όταν ακούω 11.000 φιλάθλους να φωνάζουν το όνομα μου και να με χειροκροτούν, με ενθουσιάζει. Δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Είμαι τυχερός, επειδή έχω αυτή την υποστήριξη ακόμα και αν δεν παίζω καλά ή δεν παίζω καθόλου. Ακόμα και οι φίλαθλοι των αντίπαλων ομάδων μου λένε καλά λόγια".

Για το ότι δεν κέρδισε πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και τις χαμένες βολές, δήλωσε:
"Αφού έφυγα από την ΤΣΣΚΑ, γύρισα στον Ολυμπιακό για να εκπληρώσω την μοναδική αποστολή που μου έλειπε: να κερδίσω το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν οδυνηρό και κατηγορώ τον εαυτό μου. Είχα πολλές απογοητεύσεις στην καριέρα μου, αλλά το γεγονός ότι δεν κέρδισα το πρωτάθλημα στην καριέρα μου ήταν μια από τις μεγαλύτερες".

Σχετικά με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, επισήμανε: "Είναι πιο ώριμος τώρα και έγινε περισσότερο επαγγελματίας. Ο κόουτς και όλη η ομάδα τον υποστηρίζει. Ο Ολυμπιακός τον βοήθησε και τον στήριξε επίσης, αλλά υπήρχε μεγάλη πίεση για αυτόν στην Ελλάδα. Ίσως ήταν πολύ νωρίς για αυτόν".

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα:
"Είναι δύσκολο για μένα να βλέπω κόσμο να υποφέρει. Δεν υπάρχει κανείς να στηρίξει τους ηλικιωμένους και τα παιδιά. Όταν μιλάω με την 20χρονη αδερφή μου, καταλαβαίνω ότι σταμάτησε να ονειρεύεται και αυτό πονάει περισσότερο. Όταν ήμουν στην ηλικία της, είχα τόσα πολλά όνειρα. Δεν έχει σημασία αν τα όνειρα σου βγουν αληθινά, πρέπει απλώς να έχεις και η νέα γενιά μας δεν έχει. Ήρθα στην Ελλάδα για μια μέρα την Πρωτοχρονιά και είδα τη λύπη στα πρόσωπα των ανθρώπων. Πρέπει να αλλάξουμε την κουλτούρα και το μυαλό μας. Μπορεί να πάρει χρόνια. Η νέα γενιά πρέπει να διεκδικήσει ό,τι αξίζει. Η οικογένειά μου είναι εντάξει, αλλά οι φίλοι μου χρειάστηκε να αλλάξουν τη ζωή τους. Δεν έχω φανταχτερό τρόπο ζωής και θέλω να βοηθήσω".