Για παράδειγμα, με πληροφόρησαν ότι ο Στέργιος Κουφός έχει δεχθεί κρούση από ομάδα που εδρεύει στην Αττική. Για την ακρίβεια ο Πανιώνιος θα τον ήθελε πολύ για τη θέση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Για ποιο λόγο ψάχνουν στη Νέα Σμύρνη προπονητή; Για να είναι έτοιμοι. Ο κόουτς θέλει να κάνει άλμα την επόμενη σεζόν... Επίσης, στον Πανιώνιο θέλουν να πάρουν τον Ζακ Ράιτ, ενώ έχουν βάλει στο μάτι και άλλον έναν παίκτη που φέτος έπαιξε στην Α1.

Άλλη πληροφορία που άκουσα είναι ότι ο Λινάρδος μπορεί να μετακομίσει στα Ιλίσια. Παρέα με συνεργάτη του, αλλά και... χορηγό. Ο Φλεβαράκης δεν έχει μέλλον, όπως δεν έχει και κάτι άλλο. Αυτοκίνητο. Του το πήραν μετά την ήττα από τον Ίκαρο.

Α, να προχωρήσουμε και σε άλλες ειδησούλες που έμαθα. Μία απ' αυτές είναι ότι από την επόμενη σεζόν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ δεν θα παίρνει χρήματα. Αυτή είναι απόφαση όλων των ομάδων και δεν αλλάζει με τίποτα.

Κάτι τελευταίο που δεν έχει σχέση με την Α1. Έχει να κάνει με την Εθνική. Ο Ζούρος θα στηριχθεί σε όσους έστειλαν την ομάδα στο Προολυμπιακό, το έχει πει και ο ίδιος. Οι όποιες προσθήκες θα έχουν να κάνουν με τους τραυματίες του περασμένου καλοκαιριού. Ή με παίκτες που δεν κλήθηκαν πέρυσι, αλλά φέτος βγάζουν... μάτια. Όπως ο Πρίντεζης. Περισσότερα θα έχω σύντομα.