Facebook Pixel "Να αποδείξουμε στο ΟΑΚΑ οτι είμαστε άνδρες"!
| 2012-03-31 18:48:00

"Να αποδείξουμε στο ΟΑΚΑ οτι είμαστε άνδρες"!

"Να αποδείξουμε στο ΟΑΚΑ οτι είμαστε άνδρες"!

Θέμα... τιμής είναι για τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο αγώνας της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον Λιορ Ελιάχου να δηλώνει πως "ελπίζω να αποδείξουμε και στο ΟΑΚΑ ό,τι έχουμε αποδείξει πολλές φορές φέτος: πως είμαστε μία ομάδα ανδρών!"

Μιλώντας για την ψυχολογία στο στρατόπεδο της «Ομάδας του Λαού» μετά από την ήττα από το «τριφύλλι», ο Ελιγιάχου εξήγησε πως «είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ο κόσμος ήρθε και γέμισε το γήπεδο για να μας δώσει ενέργεια και ώθηση προς τη νίκη, αλλά δεν καταφέραμε να του δώσουμε χαρά. Δεν θέλαμε να τελειώσει έτσι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς».

Οι παίκτες της Μακάμπι, γυρνούν στην Αθήνα για να κάνουν αυτό που απεύχονταν. Να διεκδικήσουν την πρόκριση μπροστά σε χιλιάδες φίλους του Παναθηναίκού, οι οποίοι θα έχουν μετατρέψει -για μια ακόμη φορά- το ΟΑΚΑ σε «καυτή» έδρα. «Παρά την απογοήτευσή μας, ωστόσο, πρέπει να πάμε να παίξουμε την Πέμπτη στην Αθήνα για την πρόκριση. Το ΟΑΚΑ είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη και δεν είναι ιδανικό για μας να διεκδικούμε την πρόκριση εκεί σε πέμπτο αγώνα, αλλά θα παλέψουμε», τόνισε.

Πηγη: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags