Facebook Pixel "Ευχαριστώ το Θεό που είμαι εδώ!"
| 2012-04-06 15:30:00

"Ευχαριστώ το Θεό που είμαι εδώ!"

"Ευχαριστώ το Θεό που είμαι εδώ!"

Ο Περπέρογλου μιλάει για στιγμές που έζησε από την περίοδο που η επιστροφή του στη δράση θεωρούνταν αμφίβολη, έως την συμβολή του στην πρόκριση στο Φάιναλ Φορ.

-Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που σου έρχονται στο μυαλό μετά από μία ακόμη επιτυχημένη διαδρομή στην Ευρωλίγκα, με την έννοια ότι ο στόχος της ομάδας ήταν κατ' αρχήν η επιστροφή στο φάϊναλ-φορ...

«Αυτή η πρόκριση είναι μεγάλη επιτυχία για μας γιατί είναι η πρώτη φορά που τα καταφέρνουμε να πάμε στο φάϊναλ-φορ μετά από κατάκτηση της Ευρωλίγκα. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα δώσουμε το παρών, ειδικότερα μετά από μία από μία πολύ δύσκολη διαδρομή και μία σειρά αγώνων που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες! Νομίζω ότι έγιναν πέντε καταπληκτικοί αγώνες κι εμείς είμαστε πιο τυχεροί και πιο ψύχραιμοι στο τέλος, γι' αυτό και πανηγυρίζουμε...».

-Πόσο ρόλο έπαιξε η τακτική στο χθεσινό παιχνίδι, γιατί είδαμε τους δύο προπονητές να προσπαθούν, συνεχώς, να εκπλήξουν ο ένας τον άλλον...

«Μετά από τέσσερα παιχνίδια μέσα σε δύο εβδομάδες, είναι δύσκολο να κρύψεις πράγματα και να βγάλεις άσους από το μανίκι σου... Και οι δύο ομάδες γνώριζαν καλά η μία την άλλη, οπότε αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε, ήταν να ισοσταθμίσουμε την πίεση για τη νίκη, παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο μας... Μπορεί σε κάποιες στιγμές η τακτική να είναι απαραίτητη, αλλά νομίζω ότι σε τέτοια ματς, το πάθος, η δίψα και η θέληση για τη νίκη παίζει μεγαλύτερη σημασία...».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags