Mάλλον αναμενόμενο ήταν το τέλος της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με τη Φρόσω Δρακάκη, που ανακοινώθηκε την Πέμπτη (2/4).

Με την Ελληνίδα προπονήτρια στον πάγκο οι «ερυθρόλευκες» έμειναν εκτός τελικών στην Α1 με 4-0 ήττες από τον Παναθηναϊκό, ενώ και στο Κύπελλο Ελλάδας καταγράφηκε αποκλεισμός από τον Αθηναϊκό στους «8» της διοργάνωσης. 

Η Φρόσω Δρακάκη
InTime/ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Έτσι, το «διαζύγιο» προκύπτει φυσιολογικά σε μια σεζόν που δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά για τις περσινές νταμπλούχους.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «O ΟΛYMΠIAKOΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Φρόσω Δρακάκη. Η απόφαση ελήφθη σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού, έπειτα από κοινή συζήτηση, με γνώμονα τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας της ομάδας μπάσκετ γυναικών.

Η Φρόσω Δρακάκη, συνεργάστηκε με τον σύλλογό μας με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, αφοσίωση και αγωνιστική συνέπεια. Την ευχαριστούμε για τη συνεργασία και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής της πορείας». 

H Φρόσω Δρακάκη
olympiacossfp.gr