Θρήνος στην τοπική κοινωνία της Πάτρας αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό ευρύτερα - Όπως έκανε γνωστό η Παναχαϊκή ο 16χρονος μπασκετμπολίστας, Ηλίας Κωνσταντίνος Γκέκας, σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με τον 52χρονο πατέρα του.
Τα τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι η μηχανή στην οποία επέβαναν οι δυο άνδρες εξετράπη και έπεσε με ταχύτητα σε κιγκλιδώματα. Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές το δυστύχημα καταγράφηκε σε κάμερα που έφερε στο κράνος του ο πατέρας του νεαρού αθλητή και το video ήδη ελέγχεται από τις Αρχές.
Η ανάρτηση της Παναχαϊκής
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκε το θάνατο του νεαρού αθλητή του Συλλόγου Ηλία Κωνσταντίνου Γκέκα που έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 16 ετών σε τροχαίο δυστύχημα μαζί με τον αγαπημένο του πατέρα Διονύση.
Ο Ηλίας Κωνσταντίνος Γκέκας ήταν επίλεκτο μέλος της Εφηβικής Ομάδας Μπάσκετ της Παναχαϊκής και ξεχώριζε όχι μόνο για τις αγωνιστικές του ικανότητες αλλά κυρίως για το ήθος και τον εξαίρετο χαρακτήρα του.
Η Διοίκηση της Π.Γ.Ε. με αισθήματα θλίψης εκφράζει στην Οικογένεια τα ειλικρινή της συλλυπητήρια».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο