Αυτό κι αν είναι απίστευτο! Ο Φώτης Βασιλόπουλος έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος, πηγαίνοντας προς το κλειστό της Ζωφριάς, προκειμένου να επιβιβαστεί στο πούλμαν της ομάδας, το οποίο θα ακολουθούσαν -όπως συνηθίζουν να κάνουν στα εκτός έδρας παιχνίδια- οι γονείς του.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο Φώτης με τους γονείς και τη σύντροφό του, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο. Οι γονείς του τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο (!), ενώ ο ίδιος κάλεσε φίλους του και αφού βεβαιώθηκε ότι η κατάσταση του πατέρα και της μητέρας του δεν ενέπνεε ανησυχία, πήγε στο Λαύριο (με λογική καθυστέρηση).

Όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά ήταν εκ των βασικών συντελεστών της νίκης, «υποχρεώνοντας» τον προπονητή του Δημήτρη Παπαδόπουλο να κάνει ξεχωριστη αναφορά σ' αυτόν:

«Συγχαίρω τον μεγάλο αρχηγό, ο οποίος παρά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν "παρών", μοίρασε οκτώ ασίστ, έπαιξε με πάθος, βάζοντας την ομάδα πάνω απ' όλα. Έτσι όπως κάνουν οι πραγματικοί αρχηγοί. Τον ευχαριστώ κι εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους οικείους του».

Να σημειώσουμε πως η σύντροφός του είναι απόλυτα καλά στην υγεία της.

ΠΗΓΗ: Basketblog.gr