Δεν πέρασαν δύο λεπτά από την έναρξη του media time για τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ και οι τουλάχιστον έξι Σέρβοι συνάδελφοι, περικύκλωσαν τον 25χρονο point-guard από το Βάλιεβο.

Αφού απάντησε υπομονετικά σε όλες τις ερωτήσεις τους, μιλώντας στη μητρική του γλώσσα, ο Μίλος Τεόντοσιτς (μ.ο. 10,1π. & 5,2ασ. με 88,1% στις βολ.. και 57,4% στα διπ.), αφιέρωσε αρκετό χρόνο και στο gazzetta.gr, αποδεικνύοντας τα πολύ βελτιωμένα αγγλικά του.

Ο βασικός “κουμανταδόρος” της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στον αυριανό (11/05, 18.00) πρώτο ημιτελικό του φάϊναλ-φορ, φάνηκε αρκετά χαλαρός και συνειδητοποιημένος για την μάχη με τους “πράσινους”, μίλησε για τον “ερυθρόλευκο” εαυτό του και εξήρε την αγωνιστική ποιότητα του Δημήτρη Διαμαντίδη.

- Το γεγονός ότι φέτος έχετε κερδίσει δύο φορές τον αντίπαλό σας, μία εύκολα και μία δύσκολα, σας δίνει αυτοπεποίθηση όσον αφορά την μάχη του ημιτελικού;

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για όλους μας, αυτό το φάϊναλ-φορ έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου αποτελεί τον βασικό εφετινό μας στόχο και παράλληλα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, γιατί είναι ίσως το πιο αμφίρροπο και δυνατό τουρνουά των τελευταίων ετών! Το ότι παίζουμε με τους πρωταθλητές Ευρώπης μας υποχρεώνει να αντιμετωπίσουμε τον ημιτελικό με τον πλέον δέοντα σεβασμό και να ξεχάσουμε τις δύο φορές που τους έχουμε κερδίσει φέτος! Προσωπικά για μένα αυτά τα ματς είναι σαν να μην έγιναν, γιατί από τότε έχουν περάσει σχεδόν 5 μήνες και ήταν παιχνίδια που αφορούσαν την 1η φάση της Ευρωλίγκα. Το αυριανό ματς είναι αυτό που μετράει περισσότερο απ' όλα και μόνο αν το κερδίσουμε, θα μπορούμε να πούμε ότι φέτος κυριαρχήσαμε πλήρως απέναντι στον Παναθηναϊκό

Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr