Facebook Pixel «Μαραθώνιος το Top16»
Μπάσκετ
| 2014-01-01 20:20:00

«Μαραθώνιος το Top16»

«Μαραθώνιος το Top16»

Το ξεκίνημα του... μαραθωνίου στο TOP 16 αρχίζει απέναντι στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (2/01, 9.30μ.μ.) για τον Παναθηναϊκό κι ο Αργύρης Πεδουλάκης ευχήθηκε η ομάδα να έχει υγεία.

«Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, γιατί περνάμε δύσκολες στιγμές. Η ελπίδα και η αλληλεγγύη να βοηθήσουν όλο τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε όπως προανέφερα και στις ευχές για την ΚΑΕ να γίνουμε όλοι καλύτεροι και να βοηθήσουμε τη χώρα μας και τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο», όσο για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και τη δεύτερη φάση:

«Όλες οι ομάδες έχουν φιλοδοξίες είναι ένας όμιλος δυνατός και σκληρός Ξεκινάει η δεύτερη φάση οι ομάδες θα είναι πιο συγκεντρωμένες, είναι μια ομάδα που έχει πολύ ταλέντο ιδιαίτερα στην περιφέρεια, και τώρα με τον Χάκετ ακόμη περισσότερο, τους αρέσει να ανοίγουν το ρυθμό να παίζουν ένα με έναν, γιατί έχουν προσωπικό ταλέντο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε αυτά και να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι Είναι ένας μαραθώνιος 14 αγώνων συνεχόμενων χωρίς παύση. Είναι το ξεκίνημα του μαραθωνίου οπότε είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες. Παίζει ρόλο και στο ψυχολογικό και στο αγωνιστικό και στο βαθμολογικό κομμάτι.

Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και αυτό που ευχήθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης για τη νέα χρονιά ήταν: «Τι άλλο να ευχηθώ; Υγεία... Να έχουν υγεία όλα τα παιδιά και όλος ο κόσμος... Ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς όλη τη χρονιά, υπάρχουν ακόμη παιδιά στα οποία αυτοί οι τραυματισμοί έχουν αφήσει ίχνη, οπότε για εμάς αυτό που θα ευχηθούμε πρώτο είναι η υγεία. Όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλο τον κόσμο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags