Αρχικά είπε: "Στο πρώτο ημίχρονο ο Αρης προσπάθησε και εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες μας, έβγαλε τους ψηλούς μας εκτός ρυθμού, αλλά στο δεύτερο οι παίκτες μας έπαιξαν πολύ καλά. Κάναμε την αντεπίθεση μας, στα τάιμ άουτ λέγαμε ότι το σκορ ειναι 1-1, δεν θέλαμε να κοιτάξουμε κάτι άλλο. Δεν μπορείς να περιμένεις να έρθει το παιχνίδι όταν παίζεις μέσα στο Αλεξάνδρειο, πρέπει να το κυνηγήσεις. Έχουμε παίκτες οι οποίοι δεν έχουν παίξει ποτέ στην Ελλάδα, ποτέ μέσα στο Αλεξάνδρειο και δεν ξέρουν πόσο δύσκολο είναι και τι απαιτείται έξτρα για να κερδίσεις. Όμως είχαμε τον Τζέιμς Γκιστ ο οποίος έκανε εκπλκηκτικό τέταρτο δεκάλεπτο. Κάναμε μία εξαιρετική αρχή στο πρωτάθλημα, θέλαμε την νίκη σε μία έδρα από την οποία θεωρώ ότι δεν θα περάσουν με το ίδιο αποτέλεσμα πολλές ομάδες. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου και στους παίκτες του Αρη για την προσπάθεια τους. Χάσαμε από νωρίς τον Γκιστ με τα φάουλ, ξέρουμε ότι το παιχνίδι του έχει τα πάνω και τα κάτω του, είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και το έδειξε στο τέταρτο δεκάλεπτο".

Για την απουσία του Χάγκινς και πόσο επηρέασε την δική του τακτική είπε: "Μάθαμε ότι ο Χάγκινς δεν θα αγωνιστεί πριν την έναρξη του αγώνα, δεν πιστεύω ότι αυτό μας μπέρδεψε. Στη αρχή δεν είχαμε παιχνίδι μέσα στην ρακέτα. Θα ήμουν υποκριτής αν δεν έλεγα ότι αυτό το γεγονός βοήθησε εμάς και δεν βοήθησε τον ΑΡΗ. Ο Χάγκινς είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Αρη, στο ροτέισον και στους ψηλούς. Ίσως αυτό μας βοήθησε στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκαμε λύσεις στην ρακέτα με τον Ραντπύλιτσα και τον Γκιστ και στρέψαμε την πλάστιγγα υπέρ μας",

Τέλος ρωτήθηκε για τον Νίκο Γκάλη, τον οποίο αποθέωσε όταν πήγε να κάνει το τζάμπολ λέγοντας: "Πραγματικά είναι κάποιες στιγμές τις οποίες καταλαβαίνεις όταν τελειώσεις την καριέρα σου. Όταν αγωνίζεσαι δεν μπορείς να μετρήσεις τα συναισθήματα σου, ένα τέτοιο ήταν να αγωνίζομαι απέναντι στον Νίκο Γκάλη ήταν ένας τεράστιος παίκτης, τον έβλεπα, προσπαθούσα, επαναλαμβάνω προσπαθούσα να παίξω άμυνα πάνω του. Έπαιξα εναντίον του Γιαννάκη, έτσι ξεκίνησε η δική μου καριέρα στην Παρτιζάν και θυμάμαι όλα εκείνα τα μεγάλα παιχνίδια, Ήταν το ίδιο, ο κόσμος είναι απίστευτος, όπως τα παλιά χρόνια Ο Γκάλης ήταν εδώ και παραμένει ένα μεγάλο είδωλο. Νιώθω τυχερός που έπαιξα μαζί του, έχασα μερικά, κέρδισα μερικά, αλλά για εμάς ήταν ένα μεγάλο ίνδαλμα ο Γκάλης".