Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με την Καβάλα.
«Όπως είπε και ο Λούντζης προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και γι’ αυτό το παιχνίδι, όπως συμβαίνει πάντα. Με σεβασμό προς τον αντίπαλο. Οι παίκτες μου αντιμετώπισαν σοβαρά τον αντίπαλο. Μάθαμε σήμερα το πρωί ότι τρεις σημαντικοί παίκτες της Καβάλας δεν ήρθαν στην Αθήνα. Δουλειά μου είναι να προωθώ το σοβαρό παιχνίδι. Σήμερα δώσαμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Κάθε λεπτό για εκείνα στο παρκέ είναι πολύτιμο. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με τον Άρη. Νομίζω ότι είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση και σήμερα κερδίσαμε σε ενέργεια.

Εύχομαι στον κ. Γιατζόγλου να μεταμορφώσει τους παίκτες μου και να τους μεταδώσει το στοιχείο του ανταγωνισμού που τον χαρακτηρίζει. Σε ηλικία 17 ετών όταν τον αντιμετώπισα ως παίκτης τον θαύμαζα. Καλή επιτυχία στη σεζόν».

Αναφορικά με τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Άρη την Κυριακή, τόνισε: «Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα προπονητή. Πολύ αθλητική. Πρέπει να βελτιωθούμε παντού. Σε κάθε λεπτομέρεια. Είμαστε μια νέα ομάδα που αγωνίζεται σε τρεις διοργανώσεις. Έχουμε δώσει αρκετά ματς που μας έχουν βοηθήσει να δέσουμε ως ομάδα. Μέχρι σήμερα είχαμε στο μυαλό μας την Καβάλα. Από αύριο το πρωί θα σκεφτόμαστε τον Άρη. Σεβόμαστε το κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση μέσα από τις προπονήσεις τις προσεχείς ημέρες και στόχος μας είναι να κερδίσουμε».