Facebook Pixel "Να τους κάνουμε αγάλματα"!
Μπάσκετ
| 2016-06-01 12:38:00

"Να τους κάνουμε αγάλματα"!

"Να τους κάνουμε αγάλματα"!

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο των Βασίλη Σπανούλη και Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ μίλησε και για το κρίσιμο τρίποντο πιυ σημείωσε

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "Goal":

«Ηταν ένα ατελείωτο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είχαν αδειάσει και σωματικά και ψυχικά. Θέλαμε και πήραμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντική και είμαστε περήφανοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ηταν ένας τελικός που έδειξε την ποιότητα και την ικανότητα των δύο ομάδων» εξήγησε στο «Goal» ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Αν για τον Μάντζαρη αντιστοιχεί μία... προτομή, για τον Βασίλη Σπανούλη το πρέπον θα είναι κάτι μεγαλύτερο. Ρωτήσαμε τον γκαρντ του Ολυμπιακού αν θα έπρεπε να υλοποιηθεί η σκέψη ενός αγάλματος του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ, ακολουθώντας έτσι την απαίτηση των φίλων του Παναθηναϊκού για ένα άγαλμα με τη μορφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ.

«Σίγουρα! Είναι απόλυτα σωστά και τα δύο. Οσα έχει προσφέρει ο ένας, έχει προσφέρει και ο άλλος στον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ. Είναι τιμή μου που αγωνίστηκα στην εποχή του Βασίλη Σπανούλη και του Δημήτρη Διαμαντίδη και μάλιστα με τον πρώτο υπήρξα και συμπαίκτης. Είμαι τόσο περήφανος που έπαιξα μπάσκετ τα ίδια χρόνια με αυτούς τους δύο» αποκρίθηκε ο «Μάντζα».

Οσο για το δικό του... νικητήριο τρίποντο; Η απάντηση του γκαρντ των πρωταθλητών δεν κρύβει καμία... παγίδα. «Τα μεγάλα σουτ δεν τα σκέφτεσαι πολύ. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να σκεφτείς τι θα γίνει αν αστοχήσεις. Τα κάνεις από ένστικτο. Ετσι και αλλιώς δεν υπάρχει χρόνος για τίποτε άλλο» υπογράμμισε ο Μάντζαρης. Σε εκείνο το σημείο του θυμίσαμε πως το έχει κάνει ξανά φέτος (σ.σ.: κόντρα στην ΑΕΚ), όπως το έπραξε δις σε μία εβδομάδα ο Σπανούλης: «Μετά από ένα τέτοιο σουτ νιώθεις ωραία. Οταν το χάνεις είναι το άσχημο....».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags