Τσάβι Πασκουάλ – Παναθηναϊκός – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οι εξελίξεις στις τάξεις του Παναθηναϊκού είναι ραγδαίες, αφού ο Τσάβι Πασκουάλ απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα στο Τριφύλλι έχουν «φουντώσει», ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έξαλλος με τους παίκτες, κάτι που δεν έκρυψε σε ομιλία του ενώπιόν τους στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Οι Πράσινοι θα κατεβούν στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο με προπονητή τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για συμφωνία του Τριφυλλιού με τον Αμερικανό τεχνικό, Ρικ Πιτίνο! Πρόκειται για θρυλική μορφή του αμερικανικού μπάσκετ, αφού ο Πιτίνο έχει γράψει ιστορία στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, έχοντας κατακτήσει και δύο τίτλους, με το Κεντάκι το 1996 και το Λούιβιλ το 2013.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 66χρονος τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τους Πράσινους και ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα, με το φερόμενο deal να κάνει τον γύρο του κόσμου!

O ρεπόρτερ του ESPN, Αντριάν Βοϊναρόφσκι, αναφέρει σε tweet ότι ο Πιτίνο ετοιμάζεται να  ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό και να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του μετά τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι η συμφωνία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αφού κύριος στόχος του Αμερικανού τεχνικού είναι η επιστροφή στο NBA.