Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - Ντέιβιντ Μπλατ - Ρικ Πιτίνο: Ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε το παρών στην εκπομπή «Pick n' Roll», όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη γνώμη του σχετικά με τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Αμερικανό προπονητή, τονίζοντας πως τον γνωρίζει καλά, ενώ διηγήθηκε μια χαρακτηριστική ιστορία για να δείξει ότι ο Πιτίνο είναι ένας λαμπρό μπασκετικό μυαλό.

Ο Μπλατ, πάντως, ρωτήθηκε επίση για το αν είχε ποτέ πρόταση από τον Παναθηναϊκό ή την Εθνική Ελλάδας και αρνήθηκε να απαντήσει, κάνοντας «ντρίμπλα».

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Θα απαντήσω για εκείνον ως προπονητή και όχι για το αν θα έρθει στον Παναθηναϊκό, γιατί δεν ξέρουμε αν θα γίνει αυτό. Θα σας πω μια ωραία ιστορία για τον Ρικ. Στην πρώτη μου σεζόν ως επαγγελματίας παίκτης ήμουν στην Μακάμπι Χάιφα το 1991. Ο παίκτης που έπαιζε δίπλα μου ήταν ο Κόρσον. Έπαιζε στο Boston University υπό τις οδηγίες του Πιτίνο. Μου είχε πει πως ο Πιτίνο είναι το πιο λαμπρό μπασκετικό μυαλό και ο καλύτερος προπονητής που είχε δει. Ο παίκτης αυτός ξεκίνησε να σχολιάζει στην τηλεόραση. Είμαστε ακόμα φίλοι. Λόγω του επαγγελματός του δεν πιστεύω τίποτα. Πιστεύετε ότι θα σας αφήσω να ξεφύγετε τόσο απλά, ενώ μου κάνετε τόσες ερωτήσεις;».

Για το αν είχε πρόταση από την Εθνική Ελλάδας ή τον Παναθηναϊκό: «Ποτέ δεν μιλώ για ομάδες που με προσέγγισαν ή δεν με προσέγγισαν. Δεν το θεωρώ δίκαιο. Συγχωρέστε με».