Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Ρικ Πιτίνο και ο Ντέιβιντ Μπλατ συμμετέχουν στο ελληνικό All Star Game, λίγες μέρες προτού οι δυο τους τεθούν αντιμέτωποι στο μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε κέφια και τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι θα βάλει τους παίκτες του Ολυμπιακού να παίξουν 40 λεπτά και να πρεσάρουν συνεχώς στο All Star Game, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να απαντά πως θα κάνει το ίδιο με τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε ενόψει του All Star Game με το μυαλό του στο ματς του Κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους»: «Είναι τιμή μου να προπονώ αυτούς τους παίκτες. Το πιο σημαντικό είναι να μην χτυπήσει κανείς. Θα βάλω μέσα όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, για 40', να πρεσάρουν σε όλο το γήπεδο. Η οικογένειά μου είναι από τη Σικελία, γι' αυτό προπονώ τους Έλληνες».

Αναφορικά με τη φωτογραφία που έβγαλε με τον Νικ Καλάθη και τον Βασίλη Σπανούλη, τόνισε: «Θα τουιτάρω για τους Αμερικανούς μου φίλους ότι είναι τιμή μου να κοουτσάρω τέτοια γραμμή γκαρντ».

«Είναι ωραίο να είμαστε πίσω στη Θεσσαλονίκη. Είδα γνώριμα πρόσωπα. Είναι ωραία η ατμόσφαιρα. Υπάρχει πολύς κόσμος που δείχνει σεβασμό. Έχω φίλους εδώ. Είναι σπουδαίο να κοουτσάρω όλους αυτούς τους παίκτες. Είναι ευκαιρία να κάνω κι εγώ το ίδιο με τον Πιτίνο», ήταν η απάντηση του προπονητή του Ολυμπιακού.