Facebook Pixel Basket League: Ο Παναθηναϊκός ήταν εκπληκτικός και δεν συνάντησε κανένα απολύτως εμπόδιο απέναντι στον ΠΑΟΚ παίρνοντας εύκολα την νίκη με 89-51.
Μπάσκετ
| 2019-04-07 19:12:00

Σκόρπισε τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Ασταμάτητοι οι Πράσινοι - Κοντά 40αρα - "Τρέμει" η Ρεάλ

Sportdog Team
Σκόρπισε τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Ασταμάτητοι οι Πράσινοι - Κοντά 40αρα -  "Τρέμει" η Ρεάλ

Εύκολη νίκη για το Τριφύλλι με 89-51 επί του Δικεφάλου.

Basket League: Ο Παναθηναϊκός ήταν εκπληκτικός και δεν συνάντησε κανένα απολύτως εμπόδιο απέναντι στον ΠΑΟΚ παίρνοντας εύκολα την νίκη με 89-51. 

Όμορφες συνεργασίες από την ομάδα του Ρικ Πιτίνο με έξι παίκτες του Τριφυλλιού να ολοκληρώνουν το ματς με διψήφιο αριθμών πόντων, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ και στις δυο πλευρές του γηπέδου και επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκονται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς με τους Καλάθη, Κιλπάτρικ, Παπαγιάννη, Παπαπέτρου και Τόμας και αντίστοιχα για τον ΠΑΟΚ οι Χρυσικόπουλος, Τζέφερσον, Κόνιαρης, Τέπιτς και Γκος.

Οι Πράσινοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Γιώργο Παπαγιάννη αλλά ο Τζέφερσον ισοφάρισε αμέσως. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ.

Στο τέλος της πρώτης περιόδου όμως πέντε σερί πόντοι του Λοτζέσκι έφεραν τον Παναθηναϊκό στο +8 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, 24-16.

Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να χτίζει διαφορά στο ματς και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις. Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο βρέθηκαν στο +20 με κάρφωμα του Παπαγιάννη και ένα σερί 12-0.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να δυσκολεύονται αρκετά στο επιθετικό κομμάτι και έβρισκαν πόντους μόνο από τις βολές.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός με υπέροχες συνεργασίες και ρεσιτάλ από το τρίποντο διεύρυνε κι άλλο την διαφορά.

Ένα τρίποντο του Γκος λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και τέσσερις πόντοι από Κόνιαρη και πάλι Γκος έκαναν το 46-28 σκορ ημιχρόνου.  

Η εικόνα στην τρίτη περίοδο δεν άλλαξε με τον Παναθηναϊκό να διευρύνει κι άλλο την διαφορά του ολοκληρώνοντας το τρίτο δεκάλεπτο στο +31, 71-40.

Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους παίκτες του Ρικ Πιτίνο να μην αφήνουν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην καλύτερη φάση της βραδιάς «έσβησε τα φώτα» στον Τζέφρεσον, με τον κόσμο στο ΟΑΚΑ να ξεσηκώνεται και λίγα λεπτά αργότερα κάρφωσε για το 78-43.

Ο Λεκαβίτσιους με τρίποντο στα τελευταία λεπτά του αγώνα έγραψε το τελικό 89-51, σ’ ένα πολύ όμορφο απόγευμα στο ΟΑΚΑ.

Η πρωτοβουλία της ΚΑΕ να βάλει το εισιτήριο στο 1 ευρώ για τα παιδιά από 5-17 χρονών είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει το ΟΑΚΑ με οικογένειες που μας χάρισαν όμορφες είκονες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παπαγιάννης 12 (5/6 δίποντα, 8 ριμπάουντ), Παπαπέτρου 11 (2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Καλάθης 5 (1), Τόμας 13 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Κιλπάτρικ 6 (2), Λοτζέσκι 10 (2), Γκιστ, Καλαϊτζάκης 2 (2 κοψίματα), Βουγιούκας 6, Μήτογλου 11, Αντετοκούνμπο 10 (1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ), Λεκαβίτσιους 3 (1 τρίποντο, 6 ασίστ).

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης 8 (2), Τέπιτς 11 (3), Γκος 8 (1), Τζέφερσον 11 (6 ριμπάουντ), Ζάρας 6 (2), Μαργαρίτης 1 , Τσόχλας 3 (1), Σχίζας, Γκάρετ, Χάτσερ 3 (1).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags